• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

AHMET CİN;'BENİM EN BÜYÜK PROJEM HALKIN GÖNLÜNE GİREBİLMEKTİR''

AHMET CİN;'BENİM EN BÜYÜK PROJEM HALKIN GÖNLÜNE GİREBİLMEKTİR''
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Cin; kahvaltı programında seçim sonrasında ilçede sürmekte olan projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kahvaltı programına; Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Doğan,Pendik Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Hakkı Aysan,Pendik Belediye Başkan Yardımcısı  Atakan Yüce ve Basın Müdürü Cem Koçdemir ve birim müdürleri yer aldı.

1-019.jpg

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin; Pendik Belediyesi’nin 25 yıllık süreçte çok önemli yol kat ettiğini belirterek ciddi yatırımlarla birlikte bölgenin en önemli ilçesi haline geldiğini söyledi.

31 Mart seçimlerinde seçim vaadi olarak sunulan tüm projelerin takiplerinin yapıldığını dile getiren Başkan Ahmet Cin; İBB’nin yatırımlarıyla yapılacak projelerin yapılmaması halinde Pendik Belediyesi ve Bakanlık yoluyla projelerin ivedilikle sürdürüleceğini belirtti.

MİLLET BAHÇESİ TAMAMLANDIĞINDA VATANDAŞ SOLUK ALACAK

Pendik’te Millet Bahçesi projesinin devam ettiğini ifade eden Ahmet Cin Millet Bahçesi projesi tamamlandığında vatandaşların sosyal aktivite başta olmak üzere hobi bahçelerinin ve dinlenme alanlarının halka açılacağını söyledi.

İBB bütçesiyle yapılacak olan projelerin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile paylaşıldığını söyleyen Başkan Cin; İBB’ nin projeleri yapamaması halinde Pendik Belediyesi tarafından yapılıp hayata geçirileceğini vurguladı.

PENDİK DEVLET HASTANESİ VETERİNERLİĞİN ÜST BÖLÜMÜNE YAPILACAK

Başkan Ahmet Cin; Pendik Devlet Hastanesi ile ilgili görüşmelerin bakanlık yoluyla devam ettiğini ifade ederek Pendik Devlet Hastanesi’nin mevcut yerinde değil,  Veterinerliğin üst bölümünde yapılarak hizmete kazandırılacağını belirtti.

EN BÜYÜK PROJEM HALKIN GÖNLÜNE GİREBİLMEKTİR

 Başkan Cin gecekondu ile ilgili problemlerin çözüldüğünü sözlerine ekleyerek 432 konutun hazır olduğunu tahsislerin yapılması konusunda çalışmaların devam ettiğini yineledi.Başkan  Cin halka yönelik projelerin titizlikle devam ettiğine vurgu yaparak; nerede boş alan varsa orayı yeşillendirmek için gayret gösteriyoruz. Boş alanları park ve halkın yararlanacağı tesisler haline dönüştürmeye çalışıyoruz. Benim en büyük projem halkın gönlüne girebilmektir’’dedi.

BELEDİYE BİNAMIZI ARALIK AYININ SONUNA KADAR TAŞIMAYI PLANLIYORUZ

Pendik Belediyesi’nin Tenzile Erdoğan Kültür Merkezi’ne taşınacağını belirten Ahmet Cin; ‘’Son depremden sonra Belediyemiz ufak çapta hasar gördü. Risk almak istemediğimiz için Belediyemizi Tenzile Erdoğan Kültür Merkezi’ne taşımaya karar verdik. Yavaş yavaş taşınma işlemlerimiz devam ediyor. Bu ayın sonuna kadar yeni Belediyemizde olacağız’’ dedi. Geçici olarak taşınma işlemi yapılacağını belirten Ahmet Cin; en kısa süre içinde İmam hatip Lisesi arazisinde yeni Belediyenin tamamlanarak hizmete kazandırılacağını ifade etti.

ASKIDA YEMEK  PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRİYORUZ 

Başkan Ahmet Cin; askıda yemek, askıda ekmek ve kardeş aile projelerini başlattıklarını ifade ederek Pendik’te aç vatandaşımızın kalmasını istemiyoruz. Yardım etmek isteyen İş Adamlarımızı bu projelere kanalize ederek destek vermelerini isteyeceğiz. Belediye olarak ta desteğimiz devam edecektir’’dedi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin; ‘’Kim olursa olsun bu Belediye Başkanı da olsa herkes işini doğru düzgün yapmalıdır. Bu sizler için de geçerlidir. Yapılan hizmetlerde art niyet aranmamalı’’dedi.

ÇITAYI DAHA YÜKSEKLERE TAŞIMAK İÇİN ÇABA SARF EDECEĞİZ

Pendik’in 25 ve 50 yıllık planlarının yapılması konusunda projeler yapıldığını vurgulayan Başkan Cin;’’Geçmiş dönemlerde Erol Kaya ve Kenan Şahin’in Pendik için ciddi yatırımlar yaptıklarını sözlerine ekleyerek bizler de çıtayı daha yükseklere taşımak için gayret göstereceğiz’’dedi.

PENDİK'TE KÖTÜ KOKU YAYAN DERE TÜNEL SİSTEMİYLE KAPATILACAK

Başkan Ahmet Cin Pendik'te kötü koku yayan derelerin ıslah edileceğini ifade ederek İBB' ile görüşüldüğünü ve derenin kötü koku yaymasına engel olacak projenin tünel yoluyla kapatılacağını söyledi.

Kahvaltı programı gazetecilerin soru cevap kısmı sonrasında toplu halde fotoğraf çekimi ile sona erdi.

78769470-2534591536825435-2111500940275089408-n.jpg

Haber/ Hatice ODABAŞ

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.