• BIST 8745.38
  • Altın 2240.79
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1653
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

AHMET HAKAN'DAN TARTIŞMA YARATACAK İDDİA! BENİ TEHDİT ETTİ

AHMET HAKAN'DAN TARTIŞMA YARATACAK İDDİA! BENİ TEHDİT ETTİ
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan CHP'li bir siyasetçinin saraya çıktığı haberlerini yazması üzerine Sözcü Yazarı Rahmi Turan'ın kendisi mail yoluyla tehdit ettiğini açıkladı.

Ahmet Hakan Rahmi Turan'ın mail üzerinden bel altı haberlerini yapacağı tehdidi aldığını belirterek şöyle konuştu;  "Rahmi Turan’dan gelen mail... Okudum. Canım sıkıldı. Adam resmen, 'Hakkımda yazı yazmaya devam edersen sana bel altından saldırırım, sana iftira atarım, sana kara çalarım' diye beni tehdit ediyordu" ifadelerini kullandı.

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Ahmet Hakan, Saray'a giden CHP'li iddiasını yazan ve AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Muharrem İnce’den özür dileyen Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın kendisine tehdit içeren bir e-posta gönderdiğini duyurdu.

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Ahmet Hakan ile Sözcü yazarı Rahmi Turan arasındaki tartışma devam ediyor.

Bugünkü yazısında Rahmi Turan'ın 'geçmişin namlı asparagasçısı' olduğunu dile getiren Hakan, "Son günlerde Türk basın tarihine geçecek çok büyük bir asparagasa imza attı, bunu da biliyoruz. Böyle biriyle tartışmaya girmeye değmez. Bırakayım ne hali varsa görsün. Fakat sonra düşündüm ki... Ben buna cevap vermeyince ‘Bak, Nişantaşı falan diyerek tehdit edince nasıl da sustu. İftira atacağımı söyleyince nasıl da korktu. Hahahaha!’ falan diyecek. Böyle bir zevki ona tattırmak istemedim. Elinden geleni ardına koyma Rahmi Turan! Senin düzeysizliğine, çirkinliğine, pespayeliğine teslim olacak değilim. Seninle sonuna kadar mücadeleye hazırım. Milim geriletemezsin beni" ifadelerine yer verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.