• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

KEMAL ÖZKİRAZ'DAN SKANDAL İDDİA! KORANAVİRÜS TESTLERİ ONLİNE SATILIYOR

KEMAL ÖZKİRAZ'DAN SKANDAL İDDİA! KORANAVİRÜS TESTLERİ ONLİNE SATILIYOR
Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz Koranavirüs tedavi tanısında kullanılan testlerin online olarak satışa sunulduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabından satışla ilgili fotoğraflar paylaşan Özkiraz instagram'da yapılan reklamları paylaşarak  yaşananlara tepki gösterdi.

Bakanlığın, bireysel olarak satışını onaylamıyoruz dediği koronavirüs testlerinin online alışveriş sitelerinde satışa çıkarıldığı öne sürüldü.

Daha önce Ethem Sancak'ın yeğeni Murat Sancak'a test kitlerinin satıldığı gündeme gelmiş, Sancaklar bu iddiayı kabul etmişlerdi. 

Avrasya Araştırmaları Başkanı Kemal Özkiraz, AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in oğlunun olduğu yeni bir test kiti skandalını gündeme getirmişti.

Özkiraz, bu kez de Twitter hesabı üzerinden koronavirüs testlerine ilişkin skandal bir iddiayı ortaya çıkardı.

Özkiraz, koronavirüs testlerinin online olarak satıldığını öne sürerek Instagram'da yayınlanan bir reklamı paylaştı. 

Özkiraz'ın paylaştığı görselde, sosyal medya platformu Instagram üzerinden verilen bir reklamda testlerin, Bakanlığın açıklamasına rağmen halka açık bir şekilde satıldığı görüldü. 

Özkiraz'ın Twitter hesabından yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Sağlık skandalında 3. Perde Biliyorsunuz bu tür sağlık ürünlerinin titub ve ulusal bilgi bankasına hem alınırken hem de satılırken kaydi girilmeli. Ama iş o kadar kontrolsüz ki. Alibabayı bilen herkes test getirmiş istagramdan satıyorlar hem de sponsorlu reklam ile..

Bu sadece bana denk gelen bir takipçi tarafından bana gösterilen bir sayfa Kim bilir böyle kaç sayfa devletin ve saglikcilarimiz da olması gereken testleri pazarlıyor Peki bu testler gelirken Reklam verilirken Sitelerde satılırken @gumrukveticaret
ne yapıyor Sadece izliyor

Ortada bir salgın var ve salgını önlemenin en önemli ayağı olan test konusunda karaborsaya düşmüşüz. Allah bize kolaylık versin Bu uyuşukluk ile işimiz zor. Doktorlar kendilerine hızlı test bulamıyorken Parası olana her şey var Yazık.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.