• BIST 10007.32
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

ADALAR KAYMAKAMI'NDAN ELEKTRİKLİ ARAÇLARLA İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA

ADALAR KAYMAKAMI'NDAN ELEKTRİKLİ ARAÇLARLA İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Adalar Belediye Başkanlığını ziyaret etti Adalarda kullanımı yapılacak elektrikli araçların kullanımı için ziyaret gerçekleştiren Başkan İmamoğlu ziyaret sırasında elektrikli araçların başvurularının reddedildiğini öğrendi.

Adalar Kaymakamlığı, İBB'nin 60 elektirikli araç kullanımı için yaptığı başvuruyu Karayolları Trafik Kanunu'na uyulmadığı gerekçesiyle reddetti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu red kararıyla ilgili görüşmelerin devam edileceğini belirtti. Ekrem İmamoğlu Kaymakam'ın da davet edildiğini ancak katılım sağlamadığını  ifade ederek ''sanırım Kaymakamımız meşguldü ''dedi. İmamoğlu elektrikli araçların başvurularıyla ilgili yapılan ret kararının müzakereler sonrasında tekrar hayata geçirileceğini söyledi.

ADALAR KAYMAKAMI MUSTAFA AYHAN  AÇIKLAMA YAPTI

Adalar'da kullanılmak üzere 60 adet elektrikli araç için İBB'nin istediği izni Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddelerine uymadığı şartıyla reddeden Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan önemli açıklamalarda bulundu. Ayhan, “Sigortasız ve tescilsiz bir aracın trafiğe çıkması risk taşıyor. En kısa sürede tescil için gerekli belgelerin oluşturulmasıyla birlikte tarafımıza müracat edilmesi halinde biz de işlemleri yürüteceğiz. Bunun için de heyecanla bekliyoruz” dedi.

Konuya ilişkin Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan açıklama yaptı. Ayhan, “Adalarımız için doğa dostu, çevreci ulaşım aracını hepimiz arzu ediyoruz. Bu süreçte bizler de Sayın Valimiz ve ilgili kuruluşlarla hep birlikte, el birliğiyle çalıştık. Bu noktaya gelmesinde biz de katkı sağladık. Bugün lansmanı yapılan araçlarda da toplu taşıma hizmetinin düzenli olarak yerine getirilmesi amacıyla elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Adalar olarak da heyecanlıyız” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.