• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI NURİ KABAKTEPE PENDİK'TE COŞKUYLA KARŞLANDI

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI NURİ KABAKTEPE PENDİK'TE COŞKUYLA KARŞLANDI
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Ali Şirin ve Belediye Başkanı Ahmet Cin’in de hazır bulunduğu ziyarette coşkulu bir atmosfer yaşandı.

 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Pendik İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ahmet Cin, İlçe Başkanı Ali Şirin, Kadın Kolları Başkanı Şaduman Şeker ve yönetimi,  Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yeniçare ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarette Pendikli gençlerin coşkusu İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi gençlerle birlikte şarkı söyleyecek kadar mutlu etti.

2-733.jpg

ALİ ŞİRİN “AK PENDİK OLARAK BİZ HAZIRIZ”

Karşılama ve hediye takdimi sonrası gerçekleşen toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulunarak, “AK Pendik teşkilatı olarak biz seçime hazırız. İlçe yönetimimiz, AK kadınlarımız ve AK gençliğimizle yoğun bir şekilde çalışarak Pendikli vatandaşlarımızın gönlüne dokunmaya devam ediyoruz. AK Pendik her seçimde olduğu gibi 2023 ve 2024 seçimlerinde de yine Pendik’ten İstanbul’a en güçlü desteği verecektir buna yürekten inanıyoruz. Yürüttüğümüz ve bundan sonrası için planladığımız çalışmalarla ev ev, kapı kapı dolaşarak ve tüm Pendiklilerin gönlüne dokunacağız ve seçimlerden büyük bir zaferle çıkacağız. Bunun içinde teşkilatımızın ulaşmadığı, belediyemizin hizmet götürmediği hiçbir Pendikli kalmayana kadar sahadayız” dedi.

3-587.jpg

BAŞKAN AHMET CİN, NE VARSA PENDİK’TE VAR

Kadın Kolları Başkanı Şaduman Şeker ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yeniçare’nin de birer konuşma yaptığı toplantıda söz alan Belediye Başkanı Ahmet Cin, “Pendik’te teşkilatımızla belediyemiz arasında ayrı gayrı yok. Pendikli vatandaşlarımıza hizmet noktasında her türlü çalışmayı birlikte gerçekleştiriyoruz. Büyükşehire rağmen yatırımlarımızda da, hizmetlerimizde de hiçbir aksama yok. Yatırımlardan sosyal yardımlara, tesislerden kültür sanata kadar ne varsa Pendik’te var. 2023 ve 2024 seçimlerinde bu yatırım ve hizmetlerimizle vatandaşlarımızın gönlüne girerek Pendik’te gönül belediyeciliğinin karşılığını en güçlü bir şekilde alacağımıza eminiz” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.