• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

AK PARTİ ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSMET YILDIRIM OLDU

AK PARTİ ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSMET YILDIRIM OLDU
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ikinci kez seçilerek AK Parti'nin AK Parti'nin Ümraniye belediye başkan adayı oldu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nda yeniden Ümraniye Belediye Başkan adayı olarak açıklanan İsmet Yıldırım, seçim startını verdi. Yıldırım, “Sokak sokak gezip, kapı kapı dolaşıp derdimizi anlatacağız” dedi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=nrIBV_odY0U

um1-005.jpeg

Adaylığının resmen açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına başlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığında düzenlenen etkinlikte AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya ve ilçe teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

um-ana-3.jpeg

Başkan İsmet Yıldırım, “İstanbul’u Tekrar Sahibine Teslim Edeceğiz”

Hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini söyleyen Başkan İsmet Yıldırım, “Burada en önemli şey oy oranımızı artırmamız lazım. Yani biz 54,6 ile seçildik. 490 bine yakın seçmenimiz vardı. Şimdi seçmenimiz 550 bine yaklaştı. Yine bu seçmen sayısıyla birlikte sokak sokak gezip, kapı kapı dolaşıp derdimizi anlatacağız. Neden anlatacağız Çünkü 4 buçuk senedir İstanbul yattı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışmadı. Hiçbir şey yapmadı demiyorum ama o belediyecilik değil. Yolları süpürmek, iki tane asfalt dökmek belediyecilik değil. Çimene bakamaz diyordum, ona da bakamıyorlar. Hadi ona da baktığını söyleyelim onlar falan belediyecilik değil. İstanbul başka bir yer” dedi

Başkan Yıldırım, “Gerçek Belediyeciliği  Kazanan İstanbul, Kazanan Ümraniye Olacak”

Başkan Yıldırım, “19 buçuk sene İstanbul Belediyesi'nde çalışmış bir kardeşiniz, arkadaşınız ve abiniz olarak söylüyorum İstanbul uyudu, yattı. Onun için bizim tekrar bunu sahibine teslim etmemiz lazım. Sahibi kim Başta Recep Tayyip Erdoğan. Onun vekili Murat Kurum kardeşimize hep beraber Ümraniye'den kahir ekseriyette önemli bir oy getirmemiz lazım. Gerçek belediyeciliği kazanan İstanbul, kazanan Ümraniye olacak” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.