• BIST 10045.74
  • Altın 2427.372
  • Dolar 32.4375
  • Euro 34.7804
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

ANADOLU YAKASI BOSNA SANCAK DERNEĞİ'NDEN SARAYBOSNA'YA SAĞLIK YARDIMI

ANADOLU YAKASI BOSNA SANCAK DERNEĞİ'NDEN SARAYBOSNA'YA SAĞLIK YARDIMI
Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden ve Yönetimi Koranavirüs salgını nedeniyle Bosna Sancak ve çevresinde bulunan ihtiyaç sahiplerine bir tır dolusu sağlık malzemelerini gönderdi.

Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden ve Yönetimi Koranavirüs salgını nedeniyle sağlık ekipman sorunu yaşayan hemşehrilerine desteklerini sürdürüyor.

Bosna Sancak Derneği  Koranavirüs salgını kapsamında Bosna Sancak bölgesine içinde solunum cihazı başta olmak üzere maske,koruyucu ekipman,çocuk bezi, hijyen kiti ve temizlik maddelerinden oluşan bir tır dolusu sağlık  envanterini gönderdi. Bosna Sancaklar  Federasyonu iş birliği ile gerçekleşen sağlık yardımı Bayrampaşa'dan yola çıkarak Bosna Sancak'ın çevresinde sağlık desteği alamayan hemşehrilere dağıtılacak.

Bosna'ya sağlık malzelemeleri desteği sunanlar arasında;Rumeli Sancaklar Federasyonu,Bayrampaşa Rumeli Dernekleri, Rumeli Türkleri ile birlikte Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği yer aldı.

ERDOĞAN ERDEN'DEN TEŞEKKÜR 

Temmuz ayında Sırbistan’ın Sancak Bölgesi’nde büyük artış gösteren covid-19 vakaları nedeniyle Türkiye Bosna Sancak Derneği ve Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Önderliğinde pek çok sivil toplum örgütüyle birlikte başlatılan “Sancak Yalnız Değil” kampanyasında toplanan yardımlarla tedarik edilen sağlık araç ve gereçler bu sabah itibariyle yola çıktı.

Kampanyanın başarıya ulaşmasında ve yardımların Sancak’a ulaştırılmasında büyük desteği bulunan pek çok isim ve kuruluş var:

Dışişleri Bakanlığımız, Sağlık Bakanlığımız ve Türkiye Cumhuriyeti Belgrad Büyükelçimiz Tanju Bilgiç'e...

Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği, Bosna Sancak Akademik Kültür ve Tarih Vakfı, ,Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Rumeli Türk Dernekleri Federasyonu, Bursa Bosna Sancak Derneği, Rumeli Türkleri Vakfı, Serdivan Bosna Sancak Derneği ve Bayrampaşa Rumeli Balkan Platformu’na... 

Sağlık Lojistik İcra Kurulu Başkanı Zahit Sağlık, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Ganiç, Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi Kadri Sancaktar, DEİK Türkiye Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül, IGA Kurumsal İlişkiler Direktörü Turgay Yaman’a ve maddi manevi desteğini esirgemeyen tüm hayırseverlere İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği olarak çok teşekkür ederiz…

Haber/ Hatice ODABAŞ

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.