• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

ANADOLU YAKASI HAKİM VE SAVCILARI AMPUTE TAKIMIYLA DOSTLUK MAÇINDA BULUŞTU

ANADOLU YAKASI HAKİM VE SAVCILARI AMPUTE TAKIMIYLA DOSTLUK MAÇINDA BULUŞTU
Pendik Belediye Başkanlığı 3. Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Anadolu Adliye Sarayı'nda görev yapan Hakim ve Savcılar Ampute takımıyla gösteri maçında bir araya geldiler.

 

Pendik Belediye Başkanlığı 3. Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Anadolu Adliyesi'nde görev yapan Haki ve Savcılar Ampute takımıyla maç yaptı.

Haberin Video linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=huBYiRTMMKk&t=21s

su-ana.JPG

Yenişehir Amupte Futbol sahasında gerçekleşen karşılaşmayı Fifa kokartlı Hakem Cüneyt Çakır ve Ahmet Çakar yönetti. Kıyasıya süren karşılaşmayı Pendik Belediyesi Ampute takımı 4-3 üstünlüğü ile sona erdi. 

1-022.JPG

Pendik Belediye Başkanlığı ve Pendik Kaymakamlığı bünyesinde düzenlenen etkinlikte açılış konuşmasını yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin geçen yıl bir farkındalık oluşturmak amacıyla tekrar böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek bunun geleneksel hale geleceğini söyledi. Başkan Ahmet Cin engelli vatandaşların topluma kazandırılarak kaynaştırılması için tüm gayreti sarf edeceklerini söyledi. 

ana-3-009.JPG

Programa;  Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar,Beykoz Başsavcısı Mehmet Aydın, Anadolu Adliyesi Komisyon Başkanı Bekir Altun, çok sayıda Başsavcıvekili, savcı, hakim, adliye personeli ve belediye çalışanı yer aldı.

savci-haber-alti.JPG

Programda kısa bir açıklama yapan Başsavcıvekili Uğur Seçkin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirterek engelli vatandaşların toplumda her türlü imkanlardan yararlanması adına bu tür etkinliklerin düzenlendiğini belirtti. Uğur Seçkin özellikle son dönemlerde engelli vatandaşların spor ve farklı branşlarda gösterdikleri üstün başarılar elde ettiklerini vurgulayarak ''En büyük engel sevgisizliktir. Sevgi varsa engel yoktur''dedi..

kaymakam-002.JPGana-4-001.JPGana-5-002.JPG3ana-foto.JPGtoplu-foto-001.JPGbaskan-oyun-1.JPG6-2.JPG7-029.JPGhakem.JPG8-026.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.