• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

ANKARA'DA İNSANLIK DIŞI VAHŞET! CANİ YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

ANKARA'DA İNSANLIK DIŞI VAHŞET! CANİ YENİDEN GÖZALTINA ALINDI
Ankara Haymana İlçesi'nde sokakta yürüyen eşşek yavrusunu köpeklerine öldürten cani Berat Kaya gözaltına alınması sonrasında imza karşılığı serbest kalması sosyal medya başta olmak üzere hayvanseverlerin sert tepkisine neden oldu.

Ankara'da hayvan katliamını çekerek sosyal medyada yayınlayan  Berat Kaya gelen tepkiler üzerine gözaltına alındı. Küçük eşşek yavrusunu köpeklerine parçalatan cani Berat Kaya gözaltına alınması sonrasında imza karşılığı serbest bırakıldı. HAYKURDER alınan karara karşı çıkarak sosyal medyada kampanya başlatması üzerine hayvan canisi yeniden gözaltına alındı. Eşşek yavrusunu vahşi şekilde öldürtüp köpeklerine parçalatan cani 2 eşşeğin de yaralanmasına neden oldu. 

Berat Kaya'nın sosyal medyada ve Change.org adresinde başlatılan #BeratKayaTutuklansın kampanyasının ardından yeninden gözaltına alındığı öğrenildi. 

HAYKURDER KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

HAYKURDER tarafından yapılan ikinci açıklama şöyle;

1) Ankara Haymana'da sıpa ve eşeklere kangal köpeklerle saldıran Berat Kaya bu sabah 04.30'da Jandarma ekiplerince gözaltına alınarak bugün Savcılığa sevk edildi.

2) Savcılık sorgusu tamamlanan Berat Kaya tutuklama istemi ile hakimliğe sevk edildi.

3) Olay 2 ay önce gerçekleşmiş olmakla beraber bu vahşi saldırılar aynı şahısça devam ettiriliyor. Ne yazık ki olayın mağduru sıpa hayatta değil. Ancak aynı adreste aynı şekilde saldırıya uğramış olan yaralı 2 eşek var!

4) 2 yaralı eşek ve saldırı aracı olarak kullanılan köpekler şu ana kadar DKMP ekiplerince koruma altına alınmadı. Bu hususta temaslarımız sürüyor. Önceliğimiz henüz yaraları yeni olan 2 eşek ve köpeklerin kurtarılmasının sağlanması.

Gelişmeleri paylaşacağız...

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.