• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

BAŞKAN AHMET CİN MAZBATASINI ALARAK GÖREVİNE BAŞLADI

BAŞKAN  AHMET CİN MAZBATASINI ALARAK GÖREVİNE BAŞLADI
31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı seçilen Ahmet Cin, Pendik Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

Törende konuşan Başkan Cin, "Pendik'in tamamının belediye başkanı olarak her noktada eşit ve adaletli bir şekilde hizmetlerimizi ve projelerimizi gerçekleştirmiş olacağız" dedi.

ahmet-cin-foto-2.jpg

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde tekrar Pendik Belediye Baskanı seçilen Ahmet Cin, bugün Pendik Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Mazbata törenine Başkan Ahmet Cin’in yanı sıra, seçilen meclis üyeleri, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya ve Yönetimi, MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya ve Yönetimi ile çok sayıda AK Parti Teşkilatları yer aldı. 
2-ana-foto.JPG
AHMET CİN;"YARINDAN İTİBAREN ÇALIŞMALARIMIZA HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ''

Mazbatasını aldıktan sonra konuşan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Öncelikle seçimlerin ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyoruz. Seviyeli bir süreç oldu. Yine Pendik’te, Pendikli seçmenimiz Cumhur Ittifakinin adayi olarak bizleri tekrar seçtiler, onlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu saatten sonra zaman kaybı yok ve yarından itibaren çalışmalarımıza yine hızlı bir sekilde devam edecegiz. Pendik’te yapacagimiz projelerimiz var. Yeni işlerimiz var, bu yeni işlerimizi yeni dönemde hizli bir sekilde yerine getirip Pendik’i daha yaşanilabilir bir hale getirecegiz. Bize teveccüh gösterdikleri için ben Pendik seçmenine teşekkür ediyorum.

ahmet-cin-cicek.JPG

Biz Pendik’in tamamının belediye başkanı olarak her noktada eşit ve adaletli bir şekilde hizmetlerimizi ve projelerimizi gerçekleştirmiş olacağız. inşallah güzel bir dönemi onlarla birlikte geçirmiş olacağız. Biz onlarla zaten her daim beraberdik. Bundan sonra da beraber olmaya devam edeceğiz, onların görüşleri bizim için çok önemli, onların verdiği kararın bizim başımızın üstünde yeri var" dedi.

bumhp.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.