• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

BAŞKAN AHMET CİN PENDİK'TE NOSTALJİK TRAMVAYIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞKAN AHMET CİN PENDİK'TE NOSTALJİK TRAMVAYIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Pendik Belediye Başkan Ahmet Cin Pendiklileri Nostalji Tramvayi'na kavuşturdu.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=0BAzGXauPo4&t=127s

Vatandaslariin yoğun ilgi gösterdiği Pendik Nostaljik Travmayı her gün beli güzergah üzerinden hareket ederek vatandaşların nostaljik atmosfer yaşamasına neden olacak. Başkan Ahmet Cin Nostaljik Tramvayının  açılışı sonrasında Pendik Gazipaşa Caddesi'nde ilk seferini basın mensupları ve  vatandaşlarla gerçekleştirdi.

 

1-059.JPG

BAŞKAN AHMET CİN;''PENDİK ÇARŞI  MERKEZİ BİRAZ DAHA CANLANDIRMAK İSTİYORUZ''

Başkan Ahmet Cin açılış konuşmasında amaçlarının Pendik Çarşısını canlandırmak olduğunu belirterek bu projenin 2019  yılı seçim vaadi olduğunu söyledi. Başkan Cin açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi;''Tarihi bir anla sizlerle beraberiz.Biliyorsunuz Pendik'in tarihi aslında çok fazla bilinmiyor ama bir rivayete göre 5 bin diğer rivayete göre de 7 bin yıllık bir tarihten bahsediliyor. Bu bulunduğumuz alan çarşı alanı Osmanlı'nın ilk planlı yerleşim yeri.Yine aynı şekilde Osmanlı'nın Selahattin Camisi Hilmi Abbas Paşa olarak şu anda restore edilen camimiz. Dolayısı ile böyle tarihi bir kente nostaljik hava katalım istedik.Aslında bizim 2019 seçim çalışmalarımızda vaatlerimizden bir tanesiydi.Biz vaatlerimizi unutanlardan değil,bildiklerimizden ve takip ettiklerimizdeniz. İnşallah bundan sonra da vaatlerimizi yerine getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.Merkezi biraz daha canlandırmak istiyoruz.Biliyorsunuz burayla ilgili plan çalışmalarımızı yaptık. Buranın hızlı bir şekilde dönüşümünü sağladıktan sonra hem yerleşim yeri hem de ticaret alanı olarak haline gelmesini sağlayacağız.''dedi.

7-055.JPG

Başkan Ahmet Cin bu açılışın seçim öncesine denk gelmesinin algı olarak görülmemesi gerektiğine vurgu yaparak Pendik'te 30 alanda proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

2-221.JPG3-179.JPG4-136.JPG6-068.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.