• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

BAŞKAN AHMET CİN'E KUAFÖRLER VE BERBERLER ODASI'NDAN TAM DESTEK

BAŞKAN AHMET CİN'E KUAFÖRLER VE BERBERLER ODASI'NDAN TAM DESTEK
Cumhur İttifakı AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin Pendik Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Sadık Türkoğlu ve Yönetimi ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=F_5-Fd3ELak

Kaynarca Yeni Nesli Yaşam Merkezi'nde düzenlenen kahvaltı programında Pendik'te yeni dönemde yapacakları projeleri açıklayan Başkan Ahmet Cin 31 Mart'ta İBB ve Pendik'te en yüksek oy alarak Murat Kurum'u İBB Belediye Başkanı seçeceklerini belirtti. Beş yıl içerisinde 8. 5 milyar liralık yatırım yaptıklarını ifade Başkan Ahmet Cin İBB ile yapılması gereken projelerin yapılmadığını ifade etti.

ana1p.JPG

Başkan Ahmet Cin göreve geldikleri günden bu yana 5 yıl süre zarfında projelerin yüzde 95'ini tamamladıklarını yüzde 5'lik kesimin de bazı hukuki ve teknik sorunlar nedeniyle yapılamadığını vurguladı. Başkan Cin bakanlıkla birlikte yapılan projelerin bir çoğunun hayata geçirildiğini sözlerine ekleyerek özellikle Pendik'te acil görülen sorunların  İBB'ye iletilmiş olmasına rağmen bu projelerin Pendik'e gelmediğini buna rağmen Pendik'in İstanbul'un 39 İlçesi arasında  en çok yatırım yapan bir ilçe konumunda olduklarını ifade ederek şöyle konuştu; '' O zaman ki en büyük projelerimizden bir tanesi E-5'in Medical Park'tan buraya kadar olan kısmında dal çık yaparak dört tane mahalleyi birleştirme hedeflerimiz vardı.Yani Kaynarca Mahallesi Fevzi Çakmak, Çamçeşme mahallesini birleştirip üzerini yeşil alan regrerasyon alanı olarak düşündüğümüz bir projeydi.Bunu kendi belediye başkan adayları da hatta taahhüt etmişti.O zaman ki maliyeti ise 400 milyon liraydı bu proje yapılmış olsaydı bu dört mahalle birleştirilip bu güzel regrereasyon alanının manzarasını hep birlikte seyredecektik.Ama maalesef bu gerçekleşmedi.''dedi. Başkan Ahmet Cin İBB'nin Pendik'te yapması gereken ancak yapılmayan projelerin tümünün AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum ile görüşülüp hayata geçirilmesi noktasında anlaştıklarını belirterek 31 Mart'a yapılacak yerel seçimlerin karne dönemi olduğunu bu karne notlarını  ise vatandaşlar tarafından değerlendirilip verileceğini söyledi.

2p.JPG

Başkan Ahmet Cin berberlerin siyasetin merkezi olarak bilindiklerini ifade ederek adeta evrim geçirmiş olduklarını ve kimin hangi düşünce içinde olduklarını bildiklerini insanın gözünün içine bakıp anladıklarını  belirtti. 

8p.JPG

Pendik Erkek ve Kadın Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sadık Türkoğlu Başkan Ahmet Cin'in her daim kendilerinin yanlarında olduklarını belirterek tüm üyelerle birlikte desteklerinin tam olduğunu söyledi.

pendik-unutun.JPG

5p-001.JPGkadin-kollari-1.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.