• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

BAŞKAN AHMET CİN;'İBB'NİN TUVALET ÜZERİNDEN ÇATIŞMA ÜRETMESİNİ UTANÇ VERİCİ BULUYORUZ'

BAŞKAN AHMET CİN;'İBB'NİN TUVALET ÜZERİNDEN ÇATIŞMA ÜRETMESİNİ UTANÇ VERİCİ BULUYORUZ'
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin İBB tarafından Kaynarca Mahallesi’nde  kaldırılan tuvaletler ile ilgili açıklamalarda bulundu

 Başkan Ahmet Cin öncelikle böyle bir konuyla gündeme geldiği için üzgün olduğunu belirterek sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Başkan Ahmet Cin Facebook üzerinden canlı yayına katılarak Kamuoyuna şu duyuruyu yaptı;

Koronavirüs tedavim henüz tamamlandı bu hafta itibariyle görevime başlamış oldum.Başlar başlamaz da maalesef anlaşması güç olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi problemi ile karşılaştım.

Öncelikle böyle bir konudan dolayı kamuoyuna açıklama yapmak zorunda kaldığım için üzgün olduğumu belirtmek zorundayım. Fevzi Çakmak Mahallemiz yaklaşık 40 bin nüfusu olan insan sirkülasyonu çok yoğun olan bir mahallemizdir. Ve toplu taşımanın merkezi konumunda olan bir bölgedir. Bu alanda her gün neredeyse binlerce insanın bir yerden bir yere gitmeye çalıştığını biliyoruz. Doğal olarak ta vatandaşlarımızın insani ihtiyaçları oluyor.

Özellikle kadınlarımızın ve engelli vatandaşlarımızın bu alanı kullanan vatandaşlarımızdan tuvalet ihtiyaçlarının giderilmesi için çok yoğun talepler aldık. Biz de Pendik Belediyesi olarak bu talepleri İBB yöneticileriyle defalarca görüşmemize rağmen maalesef onlardan olumlu dönüşler alamadık. Bizler de bu ihtiyacın giderilmesi amacıyla İBB’nin yetki ve sorumluluk alanında olan kaldırımı geniş bir alanda tuvalet ihtiyacını koymuş olduk.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kaynaklı haberlerde iki belediye arasında çatışma olduğu şeklinde bir hava oluşturuluyor. Hayır iki belediye arasında bir çatışma yoktur. Alanda tuvalet ihtiyacı vardır. Büyükşehir Belediyesi bu ihtiyacı karşılamayınca Pendik Belediyesi olarak bir bunu karşıladık. Büyükşehir Belediyesi bu ihtiyacı kaldırmak isteyince ekiplerimiz bu müdahaleleri durdurma girişiminde bulundu. Mesele bundan ibarettir. Israrları üzerine tuvaleti kaldırma haklarını kullandılar.

İBB KENDİ YETKİ ALANLARINDA VATANDAŞLARIN İHTİYACINI GİDERDİĞİ TUVALETLERİ YAPMAKLA SORUMLUDUR

Vatandaşın tuvalet ihtiyacını giderdiği tuvaleti kaldırmakla nasıl bir hizmet yaptıklarını da anlamaya çalışıyoruz. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi kendi yetki alanlarında vatandaşın ihtiyacını giderdiği tuvaletleri yapmakla sorumludur. Hem yapmıyorlar,hem de yaptıklarımızı kaldırıyorlar.

TUVALET ÜZERİNDEN ÇATIŞMA ÜRETEN BU YÖNETİM ANLAYIŞINI UTANÇ VERİCİ BULUYORUZ

Tuvalet üzerinden çatışma üreten bu yönetim anlayışını utanç verici buluyoruz. Bu anlayıştan İstanbul adına endişe duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kendilerine ısrarla hatırlatmak istiyorum.Madem kurduğumuz tuvaleti kaldırdınız o halde ivedilikle oraya tuvaleti kendiniz kurunuz. Tuvalet ihtiyacını bile lütfen siyasete alet etmeyiniz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Pendik’te yapması gereken yarım kalan önemli yatırımları var.Hiç birinde bir ilerleme maalesef yok.

İSTANBUL'DA MAALESEF KRAL ÇIPLAK

Bir yılı aşkın süredir çivi bile çakmadığınız işler nedeniyle şehir içinde trafik işlemiyor. Lütfen bunlarla ilgilenin. Gelsinler ya da biz gidelim. Yapılacaklar üzerinde konuşalım. Çatışmalar üreterek nereye gizlenebilirler. İstanbul’da maalesef kral çıplak.İstanbul Büyükşehir Belediyemize tavsiyemizdir. Vatandaş ne polemik nede çatışma istiyor. Vatandaş sadece hizmet istiyor. Tekraren böyle bir konuyla kamuoyu önüne çıktığım için mahcubiyetimi ifade etmek istiyorum. Akıl izan ve sağlık hepimizin üzerinde olsun’’dedi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.