• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

BAŞKAN AHMET CİN;PENDİK'TE PROJE YOK DİYENLER İNANDIRICILIKLARINI KAYBEDİYOR''

BAŞKAN AHMET CİN;PENDİK'TE PROJE YOK DİYENLER İNANDIRICILIKLARINI KAYBEDİYOR''
Cumhur İttifakı AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin sahur programında basın mensuplarını ağırladı.

Haberin Video linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=LbE5J59MOAM

Pendik Millet Bahçesi'nde yeni hizmete kazandırılan PenCR Kafe'de sahur programında bir araya gelen Başkan Ahmet Cin Pendik'te seçim süreci boyunca hiçbir adayla polemik içinde olmadıklarına vurgu yaparak, bazı adayların Belediye binası başta olmak üzere hiç proje üretilmediği iddialarının gerçeği yansıtmadığını halkın gerçeği bildiğini objektif düşünceye sahip olan vatandaşların ise 31 Mart'ta sandıkta gereken cevabı vereceklerini söyledi. 

2-baskan-002.jpg

Başkan Ahmet Cin Pendik Belediyesi'nin İBB ile kıyaslanamayacak kadar proje ürettiğini ifade ederek bu başarının  ekip arkadaşlarının performansına bağlı olduğunu belirtti. Başkan Cin çalışma ekibinin donanımlı ve çalışkan olması nedeniyle daha da şevkle çalıştıklarını sözlerine ekleyerek; İBB'nin yönetim kadrolarına bu ekip  gelmiş olsaydı İstanbul'u uçururlardı.''dedi. Başkan Cin konuşmasına devam ederek;''Çok dinamik canlı işini bilen birikimli çok çalışkan bir ekibimiz var. O yüzden bu ekiple çalışmanın verdiği şevkle bu sonuçları aldığımıza inanıyorum. O yüzden ekip arkadaşlarıma ve bütün personelime de teşekkür ediyorum.''dedi.

3-baskan-001.jpg

Başkan Cin Pendik'te hizmete kazandırılan 705 projenin ne İBB ne il ne de ilçelerle mukayese edilemeyeceğini ifade ederek  5 dakikalık tanıtım filmi ile zaten her şeyin apaçık ortada olduğunu söyledi. 

 Başkan Cin İBB'nin devasa bütçesiyle yeterince proje yapamadığını İBB'nin desteği olmadan  kendi bütçeleriyle 705 projeyi halkın  hizmetine  kazandırdıklarını ve yeni dönemde de Pendik'lilerin yaşam kalitesini üst sıralara taşıyacak projeler üreteceklerini ifade etti.

 

Başkan Cin; seçim kampanya süreciyle ilgili de açıklamalarına devam ederek;''Ben bu seçim kampanyasında hiç bir siyasi adayla cevap verme gibi bir sürecin içinde olmadım.Çok fazla takipte  etmiyorum açıkçası. Arkadaşlarımız takip ediyorlar.Özellikle bana getiriyorlar ben de bakıyorum.Cevap vereli mi ?vermeyelim mi? Hiç birine cevap vermedik.

''BELEDİYE BİNASI YAPILMIYOR DEMEK İNANDIRICILIKLARINI KAYBEDİYOR''

Ama vatandaşımız Pendik'i gerçekten objektif bir şekilde takip eden insanlarımız neyin ne olduğunun farkında. Belediye binası yapılmıyor demek inandırıcılıklarını kaybediyor. Pendik'te proje yok ve hiçbir şey yapılmadı diyen 705 tane projeyi gördüğü  ve 5 dakikalık videoyu izlediği zaman bunun doğru olmadığını rahat bir şekilde anlıyor.O yüzden biz vatandaşımızla muhatabız.Seçmenle muhatabız.Genç kardeşlerimizle muhatabız.Kadın kardeşlerimizle muhatabız. Biz milletimizi muhatap alıyoruz. Dolayısı ile biz aday arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.Onları kendi yollarında serbest bırakıyoruz.''dedi.

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.