• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL DİLLERE DESTAN DÜĞÜN TÖRENİYLE DÜNYAEVİNE GİRDİ

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL DİLLERE DESTAN DÜĞÜN TÖRENİYLE DÜNYAEVİNE GİRDİ
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel muhteşem düğün töreniyle hayatını Sibel Doğan'la birleştirdi. Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde açık havada yapılan nikah törenine CHP'li Belediye Başkanları akın etti.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüskel'in nikahlarını kıyan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah töreni sosyal mesafe kurallarına uygun yapılarak gerçekleştirildi.

2-012.JPG

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in nikah şahitliğini; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekilleri Engin Altay ve Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcıları; Seyit Torun, Veli Ağbaba, Gamze Akkuş İlgezdi, Tekin Bingöl, Onursal Adıgüzel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ile çiftin yakınları Derya Akpolat, Nergis Demir ve Serap Doğan yaptı.

3-008.JPG

Nikah töreni CHP'li Belediye Başkanlarının çoklu şahitlikleri ile tamamlanırken CHP Belediye Başkanlarının ilk kez bir arada olduğu düğün töreni olarak ta tarihe geçti.

4-004.JPG

Nikah törenine; CHP  Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun,CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Veli Ağbaba,CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak başta olmak üzere çok sayıda Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları yer aldı.

kiyarken.JPG

Başkan Gökhan Yüksel'in nikahını kıyan İBB Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu genç çiftin Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan ayrılmadan çocuklarını büyütmelerini tavsiye etti. İmamoğlu Başkan Gökhan Yüksel'in çok çalışkan bir Belediye Başkanı olduğunu belirterek Kartal'da birlikte çok güzel işlere imza atacaklarını söyledi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

5-004.JPG6-002.JPG7-001.JPG9.JPGbarko-vizyon.JPG

ahmet-cin-003.jpg

10.JPG11.JPG12.JPG13-davet.JPG14.JPG

su.JPGbu.JPG

 

 

.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.