• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL;''KADINLAR HAKLARINI KORUMAK İÇİN SİYASET ÜSTÜ OLMALI''

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL;''KADINLAR HAKLARINI KORUMAK İÇİN SİYASET ÜSTÜ OLMALI''
CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Nejla Erdem ve Yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Sidelya Düğün Salonu'nda anma programı düzenledi.

CHP Kartal Kadın Kolları tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anma programına; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi argunşah,CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Nejla Erdem ve Yönetimi,İYİ Parti Kartal Kadın Kolları Yönetimi,CHP Kartal Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda Cumhuriyet Halk Partili üyeler yer aldı.

nejla-1.jpg

Programda konuşmasını yapmak için kürsüye gelen CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Nejla Erdem kadınların sadece yılın 365 günü'nde anılmaması gerektiğine vurgu yaparak onların her daim hatırlanması gerektiğini söyledi.

GÖKHAN YÜKSEL KADINLARIMIZ SİYASET ÜSTÜ OLMALI

CHP Kartal Kadın Kolları tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde önemli açıklamalar yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel kadınların emeklerinin haklarının alınması için verilen mücadelede hayatını kaybetmeleri sonrasında ortaya çıkan ve bütün kadınların sahiplendiği bir bayram haline gelen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün tüm kadınlara kutlu olmasını dilediğini belirtti.

1-036.jpg

Başkan Gökhan Yüksel konuşmasına devam ederek;'' 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü sadece kutlamak yetmez Kartal'daki kadınların hem hayata hem yaşama hem iş hayatına hem de sosyal hayata daha fazla katılabilmesi için de elimden gelen bütün gayreti sarf edeceğimden kimsenin hiç şüphesi olmasın.Sizler iyi ki varsınız,sizler hayatın her alanında olmalısınız.Ve en önemlisi de sizler hep birlikte dayanışma içinde olmalısınız.Siyaset üstü davranmalısınız.Kadın dayanışması çok önemli...Geçtiğimiz bu günlerde sizlerin hakları ve toplumdaki yerinizi  erozyona uğratmak isteyenlere saygınlığınızı azaltmaya çalışanlara karşı siyaset üstü davranıp,bir arada olup sizleri daha iyi noktaya getiren'de sizlerin dayanışması ve hep bir arada olmanızdır. Bu noktada  hem bir Kartal'lı evladınız , hem de Kartal Belediye Başkanı olarak sizlerin her zaman yanınızda olduğumu belirtmek istiyorum. Başta Annem sevgili nişanlım ve tüm kadınların kadınlar günü tekrar kutlamak istiyorum''dedi.

argunsah-2.jpg

EFENDİ ARGUNŞAH;8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ANMA OLARAK KUTLANMALIDIR

Anma programında son konuşmasını yapmak için kürsüye gelen CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün kutlanması değil anılması gerektiğini belirtti. Argunşah ABD'de 40 bin emekçi kadının kendilerini fabrikaya kilitleyerek haklarını almak için mücadele ettiklerini ve bu mücadele sırasında 129 kadının öldürüldüğünü söyledi.Argunşah kadınların hakları için öldürüldüğünü ifade ederek bu önemli günün kutlama olarak değil anma olarak yad edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Haber/ Hatice ODABAŞ

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.