• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 19 °C

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL;'KOMŞULARIMIZIN NEFES ALACAĞI ALANLAR İNŞAA EDİYORUZ''

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL;'KOMŞULARIMIZIN NEFES ALACAĞI ALANLAR İNŞAA EDİYORUZ''
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek Kartal'da 500 günde yapılan hizmetlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ilçede bulunan yerel basın mensuplarıyla meclis toplantı salonunda bir araya gelerek 500 günde yapılan hizmetlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

2-440.jpg

Başkan Gökhan Yüksel barkovziyon yoluyla yapılan hizmetleri tek tek sıralarken en büyük hizmetlerinin ise Kartal'da 25 yıla yakın devam eden altyapı sorununun İBB işbirliği içinde giderilmesi olduğunu söyledi.

KARTALDA KOMŞULARIMIZIN NEFES ALACAĞI YEŞİL ALANLAR YARATMAYA DEVAM EDİYORUZ

Başkan Gökhan Yüksel göreve geldikleri günden bu yana Kartal'ın yaşanabilir bir ilçe olması için çalıştıklarını belirterek vatandaşların daha rahat nefes alması için yeni yaya yolları ile birlikte yeni park alanlarının yapılmasına devam edildiğini vurguladı.

Kültür sanat etkinliği ve eğitim alanına dikkat çeken Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel yeni Kültür Merkezleri ile birlikte 5 ana okulunun da hizmete kazandırıldığını belirtti.

TOPSELVİ MAHALLESİNE KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİNİ BAŞLATTIK 

Topselvi Mahallesi'ne Kültür Merkezi'nin kurulması için çalışmaların devam ettiğini belirten Yüksel salgının bitmesiyle birlikte temel atma törenini de yapılacağını söyledi. Gökhan Yüksel Topselvi'de yapılacak olan Kültür Merkezi'nin içinde lise ve Üniversite öğrencilerine yönelik akademi kursları verileceğini bunun yanında, tiyatro salonları ile birlikte  arka kapıdan girmek şartıyla taziye evinin de hayata geçirileceğini ifade etti.

İlçede halkın sorunlarının çözümü için kurulan Komşu İletişim Merkezi'nin önemli ölçüde sorunların çözülmesi için kullanıldığını belirten Başkan Gökhan Yüksel buradan gelen talepler doğrultusunda vatandaşların ihtiyaçlarına geri dönüldüğünü söyledi.

PANDEMİ DÖNEMİNDE 40 BİN VATANDAŞIMIZA GIDA DESTEĞİ SAĞLADIK

Pandemi döneminde 40 bin vatandaşa gıda dağıtımı yaptıklarını ifade eden Başkan Gökhan Yüksel riskli binalarla ilgili yıkımların da Komşu İletişim Merkezi'nden gelen isteklerle çözüme kavuşturulduğunu belirtti.

KARTAL STADINA YER ALTI OTOPARKI VE PAZAR YERİ YAPILACAK

Kartal'da yıkılan stad'la ilgili yeni projeler geliştirdiklerini aktaran Başkan Gökhan Yüksel yeşilin ağırlıklı olduğu yer altı otoparkıyla birlikte kapalı pazar yerinin yer alacağı projeleri incelediklerini ifade ederek halkın nefes alacağı yeni alanlar inşa edeceklerini vurguladı.

NEYZEN TEYFİK MEYDANI YENİDEN GÜZELLEŞECEK

Başkan Gökhan Yüksel Neyzen Teyfik Meydanı ile birlikte TCDD'nin de paydaşı olduğu geçit güzergahıyla ilgili yenileme çalışması başlattıklarını söyledi. Yüksel TCDD ile görüşmelerin gerçekleştiğine vurgu yaparak olumlu dönüşlerini beklediklerini aksi taktirde kendi bölgesinde yer alan alanların yeniden yapılarak düzenleneceğini vurguladı.

İDO'YLA 1 AYLIK DENEME SEFERLERİNDE ANLAŞMA SAĞLADIK

İDO seferlerinin tekrar Kartal'da yapılabilmesi için yetkililerle görüşme sağlandığını açıklayan Gökhan Yüksel İDO'nun özelleştirilmesinden doğan maddi beklentiler nedeniyle seferlere sıcak bakmadığını ancak İDO'nun malyetinin Kartal Belediyesi tarafından karşılanmak suretiyle seferlerin yapılmasının 1 aylık deneme süresi olarak kabul ettirildiğini ancak pandemi koşulları nedeniyle deneme süresinin de uygulanamadığını söyledi.

Kartal Kabataş Eminnü seferleriyle ilgili de yetkililerle görüşmeler sağlandığını belirten Başkan Yüksel yine pandemi nedeniyle görüşmelerin olumlu sonuçlanmadığını söyledi

 

Haber/ Hatice ODABAŞ

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.