• BIST 10520.94
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 12 °C

BAŞKAN NURETTİN GÜNEY SUSURLUK'UN MAHALLERİNE HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN NURETTİN GÜNEY SUSURLUK'UN MAHALLERİNE HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM EDİYOR
Susurluk Belediye Başkanı Nurettin ''Güney Belediye Burada''projesi kapsamında Susurluk'un tüm mahallelerine hizmet vermeye devam ediyor. Başkan Nurettin Güney Yaylaçınar mahalle halkını ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

Susurluk Belediye’sinin; Belediye Burada etkinlikleri Yaylaçayır mahallesi ziyareti ile başladı.
13 Ocak 2023 Cuma günü Yaylaçayır Mahallesiyle, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY öncülüğünde başlayan proje; konu ile ilgili bütün müdürlük ekiplerinin bir mahalleye odaklanması şeklinde yürütülecek.
Başkan Nurettin GÜNEY’in ifade ettiği gibi; bugüne kadar Belediye ekipleri bütün mahallelere hizmet götürmekten hiç geri durmadı.

susurluk-2.jpg

Farklı zamanlarda Belediye ekiplerinin ayrı ayrı hizmet götürdüğü mahallelere şimdi bütün belediye olarak gelindiğini dile getiren Nurettin GÜNEY, ‘Belediye Burada’ projesi kapsamında; Fen işleri, Temizlik İşleri, Park Bahçeler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürülükleri ile hem; varsa tespit edilen eksiklikler anında giderildiğini, hem de tüm mahalle halkının talep ve şikayetlerini dinlediklerini ifade ediyor.

susurluk-4.jpg

Ayrıca; Nurettin GÜNEY, muhtar tarafından tespit edilen 65 yaş üstü vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek, Susurluk Belediyesi’nin tüm vatandaşların yanında olduğunu bir kez daha dile getirdir.

Belediye ekipleri; ‘Belediye Burada’ projesi kapsamında; tamir tadilat işlerinde, park bahçeler bakımında, temizlik işlerinde ve sosyal yardımlaşma konularında yerinde tespit çalışmalarına devam edecekler.

Ömür üreten kadınların da dahil olduğu projede, kadınlar el emeği göz nuru çalışmalarını birbirleriyle paylaşma imkanı buldu.

susurluk-5.jpg

Susurluk için çalışmaya devam edeceklerini ve yeni projelerini anlatan Nurettin GÜNEY; mahalle halkından tam not aldı.

Köylülerle yemek yiyen ve çay sohbetiyle görüş alışverişinde bulunan Susurluk Belediyesi yetkilileri; talepler doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.

susurluk-4-001.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.