• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

BAŞKANI İSMET YILDIRIM BASIN MENSUPLARIYLA SAHUR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKANI İSMET YILDIRIM BASIN MENSUPLARIYLA SAHUR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım basın mensuplarıyla sahur programında buluştu. Tantavi Sosyal Tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan İsmet Yıldırım basının hür olması demokrasinin iyi işlediği anlamı taşıdığını söyledi.

Ümraniye Belediye Başkanlığı bünyesinde düzenlenen sahur programına; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya, AK Parti Ümraniye SKM Başkanı Av. İlyas Çelik,AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Kahraman, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Yanık,Ümraniye Belediye Başkanlığı Basın Müdürü yer aldı. 

ana-2-086.jpg

Sahur programında gündeme dair önemli açıklamalar yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım kentsel dönüşüm başta olmak üzere bir çok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek bu projelerin devam edeceğini söyledi. Yıldırım 11 ilde meydana gelen depremlerin ardından bölgede konteynır kentler kurarak depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalıştıklarını ifade etti. Yıldırım depremin yaralarını sarmaya devam ettiklerine vurgu yaparak,Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde 21 gün sonra depremzedelerin evlerinin yapımı için temel atıldığını belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde devletin gücünün de ne kadar büyük olduğunun bilinmesi gerektiğinin altını çizdi. Başkan İsmet Yıldırım 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlere yönelik halkın gereğini yapacağından kuşku duymadığını belirtti. Başkan İsmet Yıldırım İBB'nin kentsel dönüşüm ve metro çalışmalarını yapamadığını belirterek Ümraniye'de sıfırdan bir tane  projesi yoktur''dedi.

Yıldırım Dudulu metrosuyla ilgili projenin %85'inin Kadir Topbaş döneminde yapıldığını ifade ederek açılışı yapılan altı metro hattının ise çalışmadığını söyledi. 

5-056.JPG

Başkan İsmet Yıldırım İBB'nin Ümraniye için hiçbir proje üretmediğini kamuoyuna proje üretiliyormuş gibi algı yarattığını  söyledi. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.