• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 26 °C

BİNALİ YILDIRIM ÇEKMEKÖY'DE BİZ ANADOLUYUZ''BULUŞMASINDA HALKA SESLENDİ

BİNALİ YILDIRIM ÇEKMEKÖY'DE BİZ ANADOLUYUZ''BULUŞMASINDA HALKA SESLENDİ
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım Çekmeköy'de ''Biz Anadoluyuz'' programı kapsamında Sivas,Erzurum,Erzincan, Kars, ve Iğdırlı vatandaşlarla kahvaltı programında bir araya geldi.

 

Çekmeköy Belediye'sinin Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kahvaltı programına; Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları, Muhtarlar, AK Parti Meclis Üyeleri ile STK mensupları yer aldı.

ana-2-015.JPG

Kahvaltı programında seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan  Binali Yıldırım 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin PKK ve FETÖ terör örgütlerinin meşrulaştırma seçimi olduğunu söyledi. Binali Yıldırım konuşmasına devam ederek etnik mezhep ayrımclığı üzerinde siyaset yapılmasının tehlikeli olduğuna vurgu yaparak hangi etnik kökene sahip olunursa olunsun ''bizi birbirimize düşürmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz''dedi.

su-004.JPG

BU SEÇİMDE FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ SANDIĞA GELİYOR

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım seçimlere çok kısa bir süre kaldığını ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti, "Önümüzde 9 gün var 14 Mayıs'ta  16. seçimimizi yapacağız. Biz 15 seçimi geride bıraktık. 3 Kasım 2002'den beri 15 seçim yaptık. 15 seçimde de sizler milletimiz arkamızda durdu ve her seferinde desteğinizi arttırarak 'yola devam' dediniz. Bu seçim biraz farklı. Ne olacak diyeceksiniz. Yani seçim seçimdir. Ama bu seçim farklı. Neden farklı biliyor musunuz? Bu seçimde ilk defa, ilk defa uğruna on binlerce şehit verdiğimiz bölücü terör örgütü 15 Temmuz'da şehit verdiğimiz 251 kardeşimizin ölümüne sebep olan FETÖ terör örgütü sandığa geliyor. Sandığa ortak oluyor. Bu seçim PKK ve FETÖ terör örgütünü meşrulaştırma seçimidir. Bu seçim, bizim seçimimiz olmaktan çıktı. Bu seçim bölgemizi yeniden şekillendirmeye çalışan, emperyal güçlerin ve onların maşası PKK, YPG, PYD örgütlerinin, FETÖ'nün sahne aldığı bir seçime dönüşmüştür.

MİLLET İTTİFAKI MENFAAT İTTİFAKI 

Hatırlayın Millet İttifakı ben ona menfaat ittifakı diyorum. Niye menfaat ittifakı diyorum. Daha dereyi görmeden paçayı sıvadılar. Bol bol cumhurbaşkanı yardımcılığı dağıtıyorlar. Bol bol bakanlık, Bol bol vekillik dağıtıyorlar. Kimin hakkını kime veriyorlar. Önce bir milletin önüne gelin. Millet sizi seçsin. Ondan sonra bol keseden verirsiniz. Şimdi Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu belli oldu. Ama belli olması için 21 ay yuvarlak masa etrafında dolandı durdular. Sonunda baktı dediler ki Kemal Kılıçdaroğlu tek başına olmuyor zayıf kalıyor. 2 tane de belediye başkanını yanına verdiler.

Siz bu şehrin belediye başkanını bu şehrin işlerini yapsın, altyapısını yapsın, üst yapısını yapsın, trafiğini çözsün. Verdiği yüzlerce vaadi yerine getirsin diye seçtiniz değil mi? Nerede şimdi bu arkadaş? Sizden izin aldı mı? Anadolu'yu dolaşıyor, Cumhurbaşkanlığı seçim propagandası yapıyor. Bu bir kere neresinden bakarsanız bakın sizin verdiğiniz oylara karşı yapılan bir yanlıştır" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.