• BIST 10259.78
  • Altın 2392.858
  • Dolar 32.3644
  • Euro 34.7852
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

CHP KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MUAMMER ÇELEBİ;'' HALKI SOKAKTA KUCAKLAYACAĞIM''

CHP KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MUAMMER ÇELEBİ;'' HALKI SOKAKTA KUCAKLAYACAĞIM''
İş İnsanı ve 2019 yerel seçimlerinde CHP Kartal İlçe Başkanlığı görevini yürüten Muammer Çelebi basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek Kartal Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu söyledi.

Çelebi Kartal’ı daha yukarılara taşımak ve  yeni bir vizyonla birlikte yeni bir belediyecilik anlayışı ile Kartal Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu belirterek bu adaylığı taçlandıracak olanın ise örgütü olduğunu söyledi. Muammer Çelebi aday adaylığı süreciyle ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında örgütün kendisini desteklemeleri ve bu görevde görmeleri ile aday olduğunu belirtti.

muammer-1.jpg

Çelebi adaylığı noktasında örgütün arkasında olduğuna vurgu yaparak;’’ CHP Kartal’da  siyaset yapan arkadaşlarımızın desteği ve isteği ile Cumhuriyet Halk Partisi adına belediye başkan aday adayıyım’ ’dedi

MUAMMER ÇELEBİ;''ADAYLIĞI TAÇLANDIRACAK OLAN ÖRGÜTÜMÜZDÜR''

Muammer Çelebi aday adaylığı toplantısında şu sözlere yer verdi;“Yeni bir vizyon yeni bir misyon yeni bir belediyecilik anlayışı ile Kartal’ı tanıştırmak için adayım. Adaylığı taçlandıracak olan örgütümdür. Ben örgütün adayıyım” dedi. Muammer Çelebi’nin açıklamasında; Derya Şentürk, Sülyeman Ülger, Düzgün Çapar, Süleyman Uzunok, Gülay Boyraz, Caner Celep de kendisini yalnız bırakmadı. 

ÇELEBİ;''KARTAL'DA HALKA YÜZÜ DÖNÜK,MİLLETİNE YÜZÜ DÖNÜK BİR BELEDİYE BAŞKANI OLMAYACAĞIM''

Çelebi Kartal’da iç ve dışta siyasi bir bütünleşmeyi sağladığını sözlerine ekleyerek siyasette barışı ve huzurun sağlanamaması halinde toplumda da barış ve huzurun sağlanamayacağını söyledi. CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Çelebi siyasette barışın getirilmesi gerektiğini belirterek; Kartal’da halka yüzü dönük,toplumuna yüzü dönük, milletine yüzü dönük Cumhuriyet Halk Partisi’ne yüzü dönük bir Belediye Başkanı olarak görev yapmayacağının  altını çizerek; Kartal’ın 483 bin nüfuslu bir kent olduğunu ve bu kentteki tüm yurttaşların Belediye Başkanı olacağını söyledi.

m2-007.jpg

Çelebi Kartal Belediye Başkanı olduğunda Kartal’da bu güne kadar yapılan tüm yatırımları on kata kadar çıkartarak Kartalla buluşturacağını ifade etti.Çelebi kendisinin Belediye Başkanı seçilmesi halinde Kartal halkının mutlu olacağı işler yapacağını, hayali projelerle halkın karşısına çıkmayarak Kartal halkını ekonomik yönden refaha kavuşturacak çok daha kıymetli projeler gerçekleştireceğini belirtti.

ÇELEBİ;''BELEDİYE BAŞKANI OLDUĞUM TAKDİRDE KİMSE BENİM YANDAŞIM OLMAYACAK''

Belediye başkanı olduğum günden itibaren şunu bilin ki benim belediye başkanlığı makamındaki kapım herkese açık olacak. Benimle görüşmek için kimse randevu beklemeyecek. Ben onlara gideceğim. Ben halkın ve toplumun ayağına gideceğim. Onlarla mahallede görüşeceğim, kucaklaşacağım. Derdi, sıkıntısı olan varsa yerinde dinleyeceğim. Odaların, sendikaların sorunları varsa gidip makamlarında dinleyeceğim.

''HALKI SOKAKTA KUCAKLAYACAĞIM''

Halkı sokakta kucaklayacağım. Şeffaf ve katılımcı bir yönetim sergileyeceğiz. Kamusal alanda şeffaf ve açık olmak her şeyden önemlidir. Çünkü bir şirket değil belediye yönetiyorsunuz. Kamu kurumunu şeffaf ve nitelikli hale dönüştürmezseniz olmaz. Elbette ki şuandaki belediye başkanımızda bu anlamda şeffaf. Yaptıklarını birçok platformda paylaşıyor. Ama ben bunu profesyonel anlamda tüm Kartal halkıyla paylaşacağım.

''KARTALLILAR BELEDİYENİN KAÇ ÇALIŞANI OLDUĞUNU İŞÇİSİNİN NE KADAR MAAŞ ALDIĞINI GÖRECEK''

 Kartallılar her an Kartal Belediyesi’nin kaç çalışanı olduğunu, işçisinin ne kadar maaş aldığını görecek, bilecek. Bu anlamda işçi kardeşlerim de şunu bilsin ki Kartal Belediyesinde çalışan işçilerin emeğinin hakkı neyse, onlar istemeden ben vereceğim.  Sendikalarla görüşme dönemi gelmeden, onlara bir dayatma yapmadan; “sizin hakkınız budur. Helali hoş olsun sizlere” diyeceğim.  Belediye başkanı olduğum takdirde kimse benim yandaşım olmayacak, hepsiyle eşit mesafede olacağım”dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.