• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

CHP Kartal İlçe Başkanlığı Yerel Basın Mensuplarıyla Buluştu

CHP Kartal İlçe Başkanlığı Yerel Basın Mensuplarıyla Buluştu
CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Yakacık Çınar Altı Restaurant'ta düzenlenen...

CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Yakacık Çınar Altı Restaurant'ta düzenlenen kahvaltı programına; CHP Gümüşhane Milletvekili Tahsin Tarhan,Karaman Milletvekili İsmail Atakan ,CHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Ülger,CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Nejla Erdem ve Yöneticiler yer aldı.

Toplantıda kısa bir konuşma yapan CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi yerel basın mensuplarının 31 Mart seçimleri öncesinde CHP ye çok emek ve destek verdiklerini ifade ederek toplantının amacının siyasi değil sadece bir teşekkür toplantısı olarak algılanması gerektiğini söyledi.

Çelebi İBB seçimlerini kazanan Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasının haksız yere elinden aldındığını belirterek ''İmamoğlu'nu herkes sevdi bu seçimlerin tekrarlanmasını beklemiyorduk. Tekrar yeni  bir seçime gidildi 23 Haziran'da yapılacak olan BB seçimlerinde Ekrem İmamoğlu yeniden seçimi kazanıp  İstanbul Büyükşehir Başkanı olacak''dedi.

Çelebi toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı.Kartal Belediye Mecslisi toplantısında CHP Meclis Üyesi'nin söylemlerinin yakışıksız olduğunu konuyla ilgili de kendisiyle birebir görüştüğünü söyledi. Çelebi; Belediye Meclis toplantısında Kartal'lı gazeteci ve muhabirine yönelik uygulanan baskı ve tehdit'ten haberi olmadığını ifade ederek bunun gereğini yapacağını belirtti.

Muammer Çelebi konuşmasında; Hiç bir gazeteci arkadaşımıza yaptığı haberlerden dolayı kötü muamele yapılamaz. Demokrasi'nin var olduğunu söylediğimiz bir yerde basının haber alma özgürlüğü her zaman olmalıdır''dedi.

Tahsin Tarhan; ekonomik koşulların çok kötü olduğunu ifade ederek; Bizler TBMM'de emeklinin işçinin haklarını savunmak yerine sadece saray istiyor diye kazanılan seçim iptal edilerek sahalarda çalışıyor ve seçimlerle  mücadele ediyoruz''dedi.

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan; eski Türkiye'de seçimler bittiğinde alınan kararlara vatandaşlar saygı duyardı. ÖSYM sınavlarına giren öğrenciler sonuca saygı duyar kazananlar Üniversitelere yerleşir kaybedenler ise gelecek yıla hazırlık yaparlardı. Bu gün vatandaşların sandıklara olan güveni yok olmuştur.Bir hukukçu olarak söylüyorum iptal edilen seçimlerin hiç bir hukuki geçerliliği yoktur. Ülkemizde demokrasi yara aldı. 10 aydır Türkiye seçim yapıyor. Seçimleri beceremeyen bir ülke haline geldik. inşallah 23 Haziran'dan sonra seçimler biter ve ülke rahata kavuşur. Ekrem İmamoğlu 23 Haziran'da seçimleri kazanarak yeniden İstanbul Büyükşehir Başkanı olacaktır''dedi.

Haber/Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.