• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ;MERT POLAT GÖREVİNE BAŞLADI

CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ;MERT POLAT GÖREVİNE BAŞLADI
CHP Kartal İlçe Başkanlığı'nın 38. Olağan Kongresi'nde seçimleri kazanarak İlçe Başkanı olan Mert Polat İlçe Merkezi'nde düzenlenen devir teslim töreni ile görevi devr aldı.

CHP Kartal İlçe Başkanlığı'nda yoğun bir katılım eşliğinde gerçekleşen devir teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Mert Polat örgütün mesajını aldıklarını belirterek Kartal'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını dalgalandırmak için tüm örgütü ile birlikte çalışacaklarını söyledi.

ana-1-010.JPG

Polat;Kartal'ın CHP'nin kalesi olduğuna vurgu yaparak bu kalenin hiç bir şekilde yıkılmayacağının da altını çizdi.  Törende mevcut İlçe Başkanı Süleyman Uzunuok'tan başkanlık mührünü alan Mert Polat  burada yaptığı konuşmasında başarılı bir seçim süreci yürüttüklerini ifade ederek Süleyman Uzunok ile birlikte sahaya inerek Kartal'ı ilmek ilmek dolaşıp CHP'yi yerelde ve genelde iktidara taşıyacaklarını belirtti.  

m-k.JPG

Devir teslim törenine; Cumhuriyet Halk Partisi Mevcut İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem ilçe başkanları Erdal Kıskanç ve Efendi Argunşah, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Oktay Aksu ve İmam Aydın, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Meclis Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Özlem Bulut, Yusuf Altay ve Mehmet Beşir Arslanargun ve partililer yer aldı.

m5.JPG

Törende duygularını dile getiren Süleyman Uzunok kongrede  tatlı bir rekabet yaşadıklarını belirterek hep birlikte yarınlar için mücadele edeceklerini söyledi.CHP Kartal İlçe Başkanı  Mert Polat tören sonrası ilçe girişinde tebrikleri kabul ederek desteğini veren tüm örgüt üyelerine  teşekkür etti.

mert-foto-3.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.