• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI SEÇİM STARTINI BAŞLATTI

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI SEÇİM STARTINI BAŞLATTI
Cumhuriyet Halk Partisi Pendik İlçe Başkanlığı Seçim Komitesini oluşturdu. İlçe Merkezi'nde düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya gelen İlçe Başkanı Doğan Çakmak seçimlere hazır olduklarını belirtti.

CHP PENDİK TEK YUMRUK

CHP Pendik İlçe Başkanlığı Seçim Komitesinin, Seçim sürecine ilişkin yapılacak çalışmaları değerlendirme ve seçim sürecini koordine etme çalışmalarını başlatarak seçim startını verdi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=MO2c5XgyNq0

2-135.JPG

CHP Pendik İlçe Başkanlığı Seçim Komitesi Doğan Çakmak ile birlikte İsa Öztürk, Bayram Bekar, Yakup Yeter, Davut Aydöner, Av.Erol Şahin, Hasan Serdar Tav, Sibel Özçelik, Arif Tosun , Gülşen Tufan, Abidin Ekren, Sevgi Özdemir, Tarık Balyalı, Turgut Ünlü'den oluşuyor.

Komitenin koordinasyonunda yapılan toplantıda ilk sözü CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak aldı. Çakmak: " Yerel Basınımızın Saygıdeğer Temsilcileri,
•    Ülkemiz, 2023 yılına çok önemli bir seçim gerçekleştirecek.
•    20 yıldır ülkemizi yöneten siyasi iktidar;
  Yarattığı; İşsizlik, pahalılık, kutuplaştırma, liyakatsızlık, eşitsizlik, haksızlık, eğitim ve sağlık sistemlerimizin çökertilmesi, kamu mallarımızın haraç-mezat satışı, kayırmacılık vb. uygulamalarla ülkemizi yaşanamaz hale getirmiştir.

ana-1-002.JPG
  Devletin tüm kurumları tarafsızlığını yitirmiş, çağdışı anlayışta ki kimseler devlet kurumlarında cirit atar hale gelmiş, bölgesinin en laik, demokratik devleti olan ülkemiz her açıdan dünya sıralamasından gerilere düşmüştür.
   Dış politikamızda cumhuriyetimizin kuruluşuyla birlikte özenle yaratılan yurtta ve dünyada barış çizgimiz, hayaller uğruna terk edilmiş, iyi komşuluk ilişkilerimiz bozulmuş, ülkemiz büyük güvenlik zaafiyetleri ve milyonlarca göçmen, mülteci işgaline uğramıştır.

4-073.JPG
   Daha yeni TBMM’de seçilmişlere atanmış bakanların hesap bile vermemesi, ağzına gelenleri yüce kürsüden milletin vekillerine sarf etmesini bütçe görüşmelerinde yaşadık. Sabaha karşı milletten ve vekillerinden adeta kaçırılarak geçirilen 2023 bütçemizde, 660 milyar 901 milyon TL.-  açık öngörülmüştü. Üstelik bir de ek borçlanma yetkisi alınmıştı.
   Siyasetin müdahale ettiği bir yargı neticesinde hukusuzluk had safaya ulaşmış ve En son olarak İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu için verilen haksız ve hukuksuz yargı kararı ortadadır. Milletin vicdanında Kabul görmeyen bu talimatlı yargı kararına karşı, milletimizin ve tüm dünyanın tepkisini birlikte gördük.

   Bu devleti, bu cumhuriyeti kuran, partimizinde kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı bu güzel ülkemizin gidişatını değiştirme, ülkemizi ve insanımızı yüz yılımızın gerektirdiği bilimsel, çağdaş, laik bir uygulama ve anlayışa, barışa ve kardeşliğe kavuşturma zamanı gelmiştir.
  Bunu önümüzdeki seçimlerde 20 yıldır tüm bu olumsuzlardan etkilenen milletimizle, partilerle birlikteliğimize daha da katılacaklarla başaracağız.

    Güzel Pendik’imizde çok ama çok önemli gördüğümüz, bir rejimi oylayacağımız önümüzdeki seçime önce CHP olarak kendi içimizde şimdiden hazırlanma kararı aldık. İlçe seçim komitemizi oluşturduk. Birliktelikte olduğumuz 6’lı masa temsilcilerinin yerel örgütleriyle de istişarelerle sürdüreceğimiz tüm çalışmaların programlarını ortaya çıkardık.
•   Elini sıkmadığımız esnaf, ulaşmadık genç, kapısını çalmadığımız ev bırakmayacağız.
•    Pendik’ı bu büyük önemsediğimiz seçime her yönüyle hazırlayacak, bir gelin gibi süsleyeceğiz.
•    Sandık güvenliği çalışmalarımız tamamdır. Sandık görevlilerimiz oluşturuldu.
•    Mahalle mahalle etkinlikler düzenleyeceğiz. Pendik Halkıyla buluşmalar gerçekleştireceğiz.
•    DKÖ (Demokratik Kitle Örgütleri)yle buluşacağız.
•    Fabrika önlerinde işçi kardeşlerimizle kucaklaşacağız.
•    Muhtarlarımızla, sendikalarla, emeklilerle, kadınlarla ….. yaşamın tüm renkleriyle kol kola yürüyeceğiz.
•    Metrolar, İstasyonlar, duraklar mekanlarımız olacak.
•    İBB’nin yerelimizde yaptığı başarılı çalışmaları anlatacağız.
Umudumuz büyük,
Asla karamsarlığımız yok.
Cumhurbaşkanlığı seçimini de, milletvekilliği seçimini de farkla kazanacak, yüz yıllık cumhuriyetimizi yeniden layık olduğu yere getireceğiz.  Yerelde de sonuç alacağımız konusunda iddiamız her zamankinden daha güçlüdür.
Siz değerli basın mensuplarını böylesine önemsediğimiz, heyecanla işe başladığımız seçim startımızda bizim heyecan ve inançlarımıza ortak olmanız amacıyla davet ettik. Katılımlarınız için
Teşekkür ederiz. İnanın…. HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK " dedi.
Toplantı basın ile soru cevap şeklinde devam etti. CHP Pendik İlçe Başkanlığı Seçim Komitesi üyeleri tek tek kendi fikirlerini dile getirdiler, yerel basın ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. 

Doğan Çakmak: "Bu seçim her zamankinden önemli bir seçim. Pendik olarak kenetlendik. 2. Yüzyılın başında her zamankinden fazla CHP iktidarına ihtiyaç var. Millet İttifakı olarak CHP nin önderliginde buna ulaşmak için çalışıyoruz" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.