• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''ENFLASYONDAKİ MÜSİLAJI EN KISA ZAMANDA ORTADAN KALDIRACAĞIZ''

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''ENFLASYONDAKİ MÜSİLAJI EN KISA ZAMANDA ORTADAN KALDIRACAĞIZ''
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karaman Konya Hızlı Tren Hattı ile yapımı tamamlanan projelerin açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan fahiş fiyatlarla halkın alım gücünü düşürenlerin gözlerinin yaşına bakılmayacağını söyledi.

ERDOĞAN;''KURDAKİ MÜSİLAJI TEMİZLEDİĞİMİZ GİBİ ENFLASYONDAKİ MÜSİLAJI'DA EN KISA  ZAMANDA TEMİZLEYECEĞİZ''

Ekonomiye dair önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurdaki müsilajın temizlendiği gibi en kısa sürede enflasyondaki müsilajın da temizleneceğini söyledi. Fahiş fiyat artışları yüzünden vatandaşlarımızın canının yandığının farkında olduklarını da belirten Erdoğan, "Fahiş fiyatlar artışlarıyla insanımızın alım gücünü düşürenlerin gözlerinin yaşına bakmayacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomiye dair açıklamaları şöyle:

2018'den itibaren ekonomimiz doğrudan hedef alınmaya başlandı. Tedbirlerimizle bunun yurt dışı ayağını kestik. 20 Aralık'ta da bunların ayaklarını kestik mi? Ne oldu: Döviz aşağı inmeye başladı mı? Bu süreçte sergilenen çirkinliği sizlerin takdirine bırakıyorum.

20 Aralık bir dönüm noktası oldu. Hayata geçirdiğimiz tedbir paketiyle bu oyunu bozduk. Siz bizim yanımızda olmayı sürdürdükçe evelallah durmak yok yola devam diyoruz. Yaptığımız yatırımlarla, geçmişte şehirlerimizi nasıl kaldırdıysak şimdi de ekonomide aynısını yapacağız.

Fahiş fiyat artışları yüzünden vatandaşlarımızın canının yandığını da biliyoruz. Kurdaki müsilajı temizlediğimiz gibi enflasyondaki müsilajı da en kısa sürede ortadan kaldıracağız. Ekonomik gerekçelere dayanmayan fahiş fiyat artışlarıyla insanımızın alım gücünü düşürenlerin gözlerinin yaşına bakmayacağız. Kısa bir süre içinde tüm bu karmaşayı bir düzene sokmuş olacağız.

Ülkemizin yatırım istihdam ve cari fazla yoluyla büyüme hedefine odaklanmasını sağlayacağız. Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Bizim eserlerimiz ispatımızdır. "

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.