• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN;''4 YILLIK SEÇİMSİZ DÖNEMİ ENFLASYONLA MÜCADELE İÇİN KULLANACAĞIZ'

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN;''4 YILLIK SEÇİMSİZ DÖNEMİ ENFLASYONLA MÜCADELE İÇİN KULLANACAĞIZ'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ramazan Bayramı nedeniyle video mesajı yayımladı. Erdoğan mesajında tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek seçimsiz geçen 4 yıllık süreci enflasyonla mücadele etmek için kullanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mesajında Gazze'ye yönelik her türlü desteğin devam edeceğine vuru yaparak;'' Gazze'nin 7 Ekim’den beri tüm insanlığın kalbinde, tüm insanlığın vicdanında kanayan bir yara olduğunu belirten Erdoğan, "Savaşta bile dokunulmaması gereken hastanelerin, okulların, kiliselerin, camilerin bilerek bombalandığı bir vahşet sahnesiyle karşı karşıya kaldık. İsrail’in saldırıları sonucu 33 bin Filistinli şehit düşerken 75 binden fazla kardeşimiz de yaralandı. Hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar niyaz ediyoruz. Türkiye olarak bugüne kadar bölgeye sevk ettiğimiz toplam 45 bin tonu aşan yardım malzemesi ile bu zor günlerinde Filistin halkının yanında olduğumuzu gösterdik. İnşallah bundan sonra da Gazze’de akan kan duruncaya ve Filistinli kardeşlerimiz 1967 sınırları temelinde başkenti Doğu Kudüs olan özgür Filistin devletine kavuşuncaya kadar desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

ENFLASYONLA MÜCADELE VURGUSU 

Erdoğan 31 Mart'ta yapılan seçimlerde halkın sandığa giderek iradesini ortaya koyduğunu belirterek seçimsiz 4 yıl boyunca enflasyonla mücadele edeceklerini söyledi. Erdoğan açıklamasında şu sözlere yer verdi;"4 yıllık seçimsiz dönemi" kullanacaklarını belirtti: "Ekonomi cephesinde hayat pahalılığı ve enflasyonla mücadele en hassas olduğumuz konudur. 31 Mart seçimlerinin suhuletle tamamlanmasıyla ortaya çıkan 4 yıllık seçimsiz dönemi bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için kullanacağız."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.