• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN;''BU GENÇLER MAYIS'TA SANDIKLARI PATLATACAK''

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN;''BU GENÇLER MAYIS'TA SANDIKLARI PATLATACAK''
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Denizli Çevre Yolu 2. Kısım ve Honaz Tüneli diğer projelerin toplu açılış töreninde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

 

Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada muhalefete yüklenerek Anayasa değişikliğine yönelik'' 2017'de kabul edilen Anayasa değişikliği hiçbir teredüde mahal vermeyecek şekilde açıktı. Aklen de hukuken de fiilen de 2018'de kronometre sıfırlandı ve seçilen Cumhurbaşkanı sisteminin ilk kez seçilmiş Cumhurbaşkanı aynı zamanda yeni sistemin de başkanıdır''dedi.

Erdoğan;''Bu Gençlik 14 Mayıs'ta Sandıkları Patlatacak''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstikbalimizin teminatı bu gençlik, 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacak" dedi. Erdoğan, "Bizimle siyaset sahnesinde mücadeleye cesaret edemedikleri için 15 yıl önceki '367vari' hukuk skandallarıyla önümüzü kesmeye gayret ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Bu sevgi olmazsa, Denizli'deki bu buluşmalar olur muydu? Denizli teşkilatımızın kıymetli mensupları, istikbalimizin teminatı bu gençlik, 14 Mayıs'ta sandıkları patlatacak.

şu kızımıza bak, paradan altı sıfırı attık masadan da ataağız demiş. Biz altı sıfırları atmaya alıştık, onları da alıştırdık.

Allah sizlerden razı olsun. Sizlerin vasıtasıyla Denizli'nin tüm güzel insanlarına sevgilerimi saygılarımı gönderiyorum. Vefanın şehri Denizli’de bulunmaktan memnuniyet duyuyorum.

Denizlili kardeşlerimizin hayır duasını almanın yerini kimse tutamaz. Denizli bu şekilde bize sahip çıktıkça önümüzü kimse kesemez .Denizlinin duası desteği bizimle olduğu müddetçe bizi kimse yıldıramaz.

Bugün yapılan açılış töreninde 18 milyarı bulan yatırımı şehrimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Sadece şu Honaz tüneli var ya bu tünel bile yıllar yılı beklenen bir tünel. Biz Ferhatız millet ise Şirin biz bu dağları delerek Şirin’e ulaştık.

Paris'in metrolarında yukardan yağmurlar akıyor. Rezillik. Bizim metromuz pırıl pırıl. Kağıthane'den İGA'ya açılışı yaptık metromuzu dünya ile paylaştık. Gidin de görün. Metro nasıl yapılır öğrenin.

Kıymetli dava ve yol arkadaşlarım. Denizli'deki programımızın son durağı olan İl Danışma Kurulu Toplantısı'nın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Türkiye Yüzyılı'nı 85 milyonun tamamının hayali, Kızılelma'sı olarak görüyoruz.

Merkez Bankamızın döviz rezervlerini 27 milyar dolardan bugün itibarıyla 130 milyar doların üstüne çıkartarak hazinemizi biz tahkim ettik.

Savunma sanayiimizde dışa bağımlılığımızı yüzde 20’den aldık, şu anda yüzde 80’e çıkardık. Bakın nereden nereye geldik.

CHP ve ortakları olmadık bahanelerle bizi engellemeye çalışırken. Biz yüzlerce başlıkta eserler çıkardık. Türkiye’yi dünyayla yarışacak seviyeye çıkardık. Türkiye her alanda kendine güveniyor.

Eski Türkiye'de lafla peynir gemisi yürütmeye alışanlar, biz şimdi ortaya konulan eserlerle konuşalım dedikçe kaçacak delik arıyorlar.

AK Parti ile karşısındakilerin arasındaki fark işte bu kadar açıktır.

Bir yolculukta önemli olan önce yoldaş sonra yoldur. Siyasetçi kadrosu ancak yol ve dava arkadaşları kadar güçlüdür. Bir partide mensuplarının gayretleri kadar topluma umut olabilir.

Bunlar şimdi de anayasadan bir haber, madem bizim bir adayımız yok, Cumhur İttifakının da olmasın diyorlar.

Bunlar karşımıza isim çıakrmak yerine bize sataşıyorlar. Şimdi de anayasadan bir haber, madem bizim bir adayımız yok, Cumhur İttifakının da olmasın diyorlar. Hukuk skandallarıyla önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Ne kadar kaçarlarsa kaçsınlar sandıktan kaçamazlar. 14 Mayıs'ta centilmence yarışalım.

"(Altılı masa) Bizimle siyaset sahnesinde mücadeleye cesaret edemedikleri için 15 yıl önceki '367vari' hukuk skandallarıyla önümüzü kesmeye gayret ediyorlar.

Taksimatta nasıl birbirlerine düştüklerini ibretle takip ediyoruz. Entrikanın, gürültünün, Bizans tipi taht kavgalarının ardı arkası kesilmiyor.

(Altılı masa) Her hafta yeni bahaneyle kaçınılmaz akıbeti saklama yoluna gidiyorlar. Hangi siyasi hokkabazlığı denerse denesinler mızrağı çuvala sığdıramazlar

Siyasi ayak oyunlarından medet ummak yerine 14 Mayıs'ta bizimle sandıkta centilmence yarışacak birini bulmaları kendileri için daha hayırlı olacaktır.

Siyasi ayak oyunlarından medet ummak yerine 14 Mayıs'ta bizimle sandıkta centilmence yarışacak birini bulmaları kendileri için daha hayırlı olacaktır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.