• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

DENİZ AYDEMİR;EŞİT VE ADİL DAĞITAN BİR SİSTEM İÇİN ADAYIM''

DENİZ AYDEMİR;EŞİT VE ADİL DAĞITAN BİR SİSTEM İÇİN ADAYIM''
Ardahan İl Derneği Başkanı Serbest Mali Müşavir Deniz Aydemir CHP Pendik ilçe Başkanlığı'nda aday adaylığını açıkladı.

 

İlçemizin entelektüel isimlerinden Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Deniz Aydemir, Cumhuriyet Halk Partisi Pendik Belediye Başkan Aday Adaylığını geniş katılımlı tanıtım toplantısında açıkladı.Kültürel ve siyasal birikiminin yanı sıra sosyal yaşamda da aktif olarak rol alan ilçemiz siyasetinin önemli isimlerinden  SMMM Deniz Aydemir CHP’den Ardahan Milletvekili Aday Adayı oldu. Ardahan İl Derneği Başkanlığı da yapmakta olan Aydemir, aday adaylığını basın toplantısı ile CHP Pendik İlçe Başkanlığı'nda  gerçekleştirdi. 

bu-018.JPG

Adaylık açıklaması saygı duruşu ve saygı duruşu ile başladı. Programa CHP il ve ilçe yöneticileri ile komşu ilçelerden aday adayları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yerel basın temsilcileri ile birlikte Aydemir'in eşi çocukları ve ailesi yer aldı.Program CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri'nin konuşması ile başladı. Güneri Pendik'te bir çok aday adayı olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek başladı. Ardından 3 aydır parti olarak ilçe ve il kongrelerini ayrıca büyük kurultayı gerçekleştirdiklerini söyledi. Pendikli arkadaşların ilde daha çok temsil edilmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını söyledi.Sonrasında mikrofona Cumhuriyet Halk Partisi Pendik Belediye Başkan Aday Adayı Deniz Aydemir geldi. Protokolü selamladıktan sonra kendisini tanıttı. Pendik'te orta okul ve lise eğitiminin ardından Eskişehir Üniversitesi İktisat Bölümünü bitirdiğini belirtti. Aydemir:"Pendikspor'da top oynamaktan gazetelerde makaleleri yayınlanmasına kadar, sivil toplum kuruluşlarında görev yaptım.

su-008.JPG

DENİZ AYDEMİR;''EŞİT VE ADİL DAĞITAN BİR SİSTEM İÇİN ADAYIM''

Pendik CHP'de gençlik kollarında başkanlık yaptım. Milletvekilliği seçiminde ve Meclis Üyeliği için aday adayı oldum. Mevki ve makamda gözüm yok, partimin Türkiye çapında iktidarı için bir nefer olarak her göreve hazırım. Pendik'te 30 yıl sonra sosyal belediyecilik anlayışını önde tutan. Daha çok gelir getiren değil gelirleri eşit ve adil dağıtan bir sistem için adayım, dezavantajlı kesimlere daha fazla hizmet için adayım, kadınlar için adayım  çocuklar için adayım, sokak hayvanları için adayım, düşük gelirliler için adayım, tüm dezavantajlı kesimler için adayım" dedi. Aydemir Pendik'in 30 yıldan bu yana eşit adil bir yönetim tarzıyla yönetilmediğine vurgu yaparak adil ve eşit bir yönetimi hayata geçirmek için aday olduğunu söyledi.

d8.JPG

''BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ,BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ''
Konuşmasının sonuna doğru sahneye gelip  destek veren baba dostları "Devrimci 78'liler Deniz Aydemir'in Yanında" pankartını açtılar.  Babasının arkadaşları Devrimci 78'lilerin desteğini alan Aydemir, tüm Devrimcilere selam yolladı.Deniz Aydemir konuşmasının sonunda Pendik'te CHP'nin belediyeyi kazanacağını söyleyip "Birlikte çalışacağız birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz" dedi.

d6.JPG

DENİZ AYDEMİR KİMDİR?
1977 Ardahan doğumlu. Ortaokul birinci sınıfa kadar Ardahan’da eğitim aldı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümü Mezunudur. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik meslek ruhsatı sahibi ve Pendik’te 10 kişinin istihdam edildiği bir Mali Müşavirlik ofisi var. Aynı zamanda yapı müteahhitliği işi yapan bir de şirketi de olan Aydemir evli, bir oğlu ve bir kızı var. 22 yıllık CHP üyesi olan Deniz Aydemir, bu süreçte partinin birçok kademesinde görev aldı.

d9.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.