• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 10 °C

DR.SERDAR SAVAŞ: ''ÇOCUKLARI ÖLDÜRME YETKİSİNİ KİMDEN ALDINIZ?

DR.SERDAR SAVAŞ: ''ÇOCUKLARI ÖLDÜRME YETKİSİNİ KİMDEN ALDINIZ?
LG sınavında Manisa'da yaşanan skandallar üzerine 20 öğrenci ve 4 Öğretmen 4 Temmuza kadar karantinaya alındı. Covid 19 hastası bir öğrencinin sınıfa alınarak sınava sokulmasının tepkileri sürüyor.

Dr.Serdar Savaş 27-28 Haziran'da yapılacak YKS sınavlarının büyük risk taşıdığını ve ertelenmesini belirterek Bilim Kurulu Üyelerine ateş püskürdü.Savaş Bilim Kurulu Üyelerine seslenerek, "Çocukları öldürme yetkisini nereden aldınız? Azrail'den mi yeki aldınız?" dedi.

 Eğitim Sen'in tarafından gündeme getirilen Covid 19 hastası bir öğrencinin aynı aynda 19 öğrenci ile birlikte sınava alınması sonrasında 20 öğrenci ve 4 Öğretmen 4 Temmuz'a kadar karantinaya alındı.

Manisa Ömer Halisdemir Ortaokulu'nda yaşanan skandal sonrasında veliler yaşananlara tepki gösterdiler. Hastalık taşımayan öğrencilerle Koranavirüs hastası öğrencinin aynı sınıfa alınması ve daha sonra müdahale edilmesi tartışmaları hala devam ediyor.

YKS sınavının büyük risk taşıdığını ve ertelenmesi gerektiğini söyleyen Dr.Serdar Savaş Bilim Kurulu Üyelerine sert tepki gösterdi.

ŞEREFLİ VE NAMUSLU BİR ADAMDAN CEVAP BEKLİYORUM

Savaş Bilim Kurulu Üyelerini yerden yere vurup:"Şerefli bir adamdan namuslu bir adamdan cevap bekliyorum varsa böyle bir insan çıksın desin ki 'Serdar Savaş'ın dedikleri saçmadır' ben bunu arıyorum"diye konuştu.

Savaş, "3 hafta boyunca önce 500 bin, 1.5 milyon, ve sonra 2.5 milyon öğrenci ve aileleriyle beraber milyonlarca insanı bir araya getirerek birbirlerine bulaştırma partisi yapar gibi yaparsınız" sözleriyle sınavlarda aileleriyle beraber milyonlarca çocuğun çıkacağını belirtti.

ÇOCUKLARI ÖLDÜRME YETKİSİNİ KİMDEN ALDINIZ?

Sağlık Bakanlığı'na ve Bilim Kurulu'na sert eleştirilerde bulunan Savaş, "Çocukları öldürme yetkisini nereden aldınız? Azrail'den mi yeki aldınız?" dedi.

ŞEREFLİ VE NAMUSLU BİR ADAMDAN CEVAP BEKLİYORUM

Bilim Kurulu'nun adının "ne bileyim kurulu" olduğunu belirten Savaş, "Şerefli bir adamdan namuslu bir adamdan cevap bekliyorum varsa böyle bir insan çıksın desin ki 'Serdar Savaş'ın dedikleri saçmadır' ben bunu arıyorum" diye konuştu.

BURADA RİSK VAR DEMEYE YÜREKLERİ YETMİYOR MU?

"Hekimlik onurlarını hiçe sayarak burada risk vardır demeye yürekleri yetmiyor? Ne olur atanmazsan ne olur ya, rektör olmazsan ne olur ya? Bir beklenti içinde oldukları için konuşmuyorlar" diyen Savaş, Bilim Kurulu'nu yerden yere vurdu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.