• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

ESKİŞEHİR'DE 6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN AÇ BIRAKILIP ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

ESKİŞEHİR'DE 6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN AÇ BIRAKILIP ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI
Eskişehir'de yetersiz beslenme ve kötü muamele sonucu hayatını kaybeden 6 yaşındaki kız çocuğunun bakımını üstlenen halası ve amcası tutuklandı.

 

Eskişehir’de iki gün önce kaldırıldığı hastanede yetersiz beslenme ve bakımsızlık tedavisi gören 6 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, çocuğun şüpheli ölümüyle ilgili, “Kesin ölüm sebebi ilk bulgularda tespit edilemediğinden Adli Tıp Kurumundan detaylı otopsi raporu beklenilmektedir” açıklamasını yaptı. Çocuğun ölümünün şüpheli bulunması üzerine gözaltına alınan halası ile amcası, tutuklandı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 2 gün önce tedavi altına alınan Nur Elif T’nin yetersiz beslenme ve bakımsızlık nedeniyle güçsüz düştüğü belirlendi.

Nur Elif T’nin hastanede yaşamını yitirmesinin ardından ölümünün şüpheli bulunması nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğünce çalışma başlatıldı.

Ölen kız ile ağabeyleri Yiğitcan T. (9) ve Metin T’nin (12), amcası ve halasıyla Fevzi Çakmak Mahallesi Uzunpınar Sokağı’nda yaşadığı eve giden ekipler, ikametin yaşam için kötü koşullara sahip olduğunu tespit etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, hala Deniz T. ile çocukların yakınlarını tehdit ettiği öne sürülen amca Sezer T’yi gözaltına alarak emniyete götürdü. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDILAR 

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca Sulh Ceza Hakimliğine tutuklanması talebiyle sevk olunan şüphelilerden hala Deniz T. “çocuğa karşı eziyet”, suçundan, diğer şüpheli amca Sezer T. ise “silahla tehdit” suçundan tutuklandı.

Polis, aynı evde kalan çocuğun babaannesi Cihangül K’yi de yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak/ Yeryüzü Doktorlar

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.