• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

ESTEDORE BEAUTY PALACE KURTKÖY ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI

ESTEDORE BEAUTY PALACE KURTKÖY ŞUBESİ  HİZMETE AÇILDI
Sektördeki 15 yıllık tecrübesiyle, 4 yıl önce kurulan Estedore Beauty Palace, Pendik Kurtköy’deki yeni şubesiyle hizmet vermeye başladı

 

Güzellik merkezi anlayışına yeni bir soluk getirmek, kusursuz müşteri memnuniyetini esas alarak yenilikçi, pozitif ve memnuniyet odaklı çalışmalar yürüten Estedore Beauty Palace, 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü kapılarını Kurtköy’de açtı..

acilis-on.JPG

Çok sayıda davetlinin katılımıyla açılışı gerçekleşen Estedore Beauty  Palace  kadınlara yönelik her türlü güzellik hizmeti yanısıra  uzman ekip eşliğinde sağlıklı zayıflamak isteyen  bireylere yönelik te  hizmet sunmayı amaç edinmiş güzellik merkezi olarak dikkatleri üzerine çekiyor. 

acilis-on-001.JPG

Çok sayıda davetlinin katılımıyla açılış töreni yapılan Estedore Beauty Palace Kurtköy Şubesi, hizmet vermeye başladı. Açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte büyük bir coşku yaşanan açılış töreninde, davetliler işletme yöneticilerini tebrik ettiler. 
Cumhuriyet Bulvarı Portekiz Sitesi No:14/H Yenişehir-Pendik/İstanbul adresinde açılan Estedore Beauty Palace, Pendik Kurtköy'de güzellik hizmetlerine yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 

dogal-8.JPG

Estedore Beauty Palace Marka Sahibi Doğan Demir ve Estedore Beauty Palace Kurköy Şubesi Franchise Ortağı Gülnur Taştan, “Tüm şubelerinde güzellik ve estetiğe önem veren, günümüz hijyen ve sağlık kurallarına en uygun hizmetleri sunan Estedore Beauty Palace şimdi Kurtköy'de açıldı. Her geçen gün büyüyen ailemiz ile bir araya gelmek isteyenleri şubelerimize bekliyoruz.” dediler.

Şubelerde yapılan işlemlerden söz eden Doğan Demir, “Epilasyon, cilt bakımı, zayıflama, kaş ve dudak renklendirme, tırnak işlemleri gibi birçok güzellik işlemleri yapabiliyoruz. Kurumsal bir mimari, iyi bir uzman, steril bir ortamın yanı sıra bir işlemin kalitesini kullanılan ürünler de belirliyor.

89.JPG

Bu nedenle müşterilerimiz ile buluşturacağımız dermokozmetik markamız HilloraCosmetics şubelerimizde yerini aldı. Bu bağlamda markamız bünyesinde yüz ve vücut kremleri, serumlar, cilt bakım ürünleri saç ve sakal ürünleri ve bitkisel çaylar yer almaktadır. Ürünlerimiz, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Yıllardır sektörün içerisinde olduğumuz için zaten köklü ve müşterilerimizin güvenini kazanmış bir firmayız." dedi.

yaprak-5.JPGyaprak-3.JPGyaprak-6.JPG

acilis.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.