• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

GENÇ SİYASETÇİ MERT POLAT CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

GENÇ SİYASETÇİ MERT POLAT CHP KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞI'NA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan ve bir önceki dönem Eğitim Sekreterliği görevlerinde bulunan genç siyasetçi Mert Polat CHP Kartal İlçe Başkanlığı'na Aday olduğunu açıkladı.

Kartal Floresta Cafe'de basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelen Mert Polat  adaylık açıklamasının nedenleri arasında partiye katkı sağlamak ve CHP'yi bir üst seviyeye çıkartarak Kartal'da yerelle ve genelde Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar olması için mücadele edeceklerini söyledi. 

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=rl9ZBGdLNiM&t=893s

mert-2-2.JPG

Polat 420 delege ile yüz yüze görüşüp onların ikna edilerek seçimlere gireceğini ifade ederek  kendisiyle birlikte adaylık yarışında seçimlere girecek olan CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok'a da başarı dileklerini temenni etti.

Polat siyasetin ilk önce insanın kendisini geliştirmesi için yapılması gerektiğine vurgu yaparak eğitime önem verilmesi gerektiğinin de altını çizdi. Pollat siyasi hayatın silsile ile birlikte devam ettiğini ifade ederek  siyasi hayatının en tabandan başlayarak  bir üst seviyeye getirme hevesinin olduğunu belirterek bunun kendisi için bir onur olduğunu söyledi. Mert Polat Kartal'da siyasetin mutfağından geldiğini Cumhuriyet Halk Partisi'nin genişleyerek kitlelere yayılmasının önemli olduğunu Türkiye'nin gelinen süreçte ideolojik ve toplumsal bazda mücadelenin ve ana muhalefetin çok daha gür sesle var olması gerektiğinin altını çizdi. 

mert-ana-2.JPG

Mert Polat  örgütün teveccühü ile bu güne kadar aldığı görev ve birikimlerini CHP'nin iktidar odaklı yürüyüş yolunda taçlandırmak istediğini delegelerin güvenini kazandığı taktirde tüm örgütü birleştirici bir anlayış içinde  bir İlçe Başkanı olacağını belirtti. 

mert-2.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.