• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU ÜMRANİYEDE GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU ÜMRANİYEDE GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen “Gençlik Buluşması” programı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

 

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen “Gençlik Buluşması” programı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Programda konuşan Bakan Kasapoğlu; “Bakanlık sizin. Bakın ismine bakanlığın, Gençlik ve Spor Bakanlığı diyor. Sizin bakanlığınız, sizin mekânlarınız, sizin imkânlarınız” dedi.

2-123.jpeg

Ümraniye Belediyesi tarafından Ümraniyeli gençlere yönelik başlattığı “Gençlik Buluşmaları” çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ümraniyeli gençlerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için birçok çalışma yapan Ümraniye Belediyesi'nin “Gençlik Buluşmaları“ çalışmasına Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile birlikte katıldı. Meydan AVM'de yer alan Just Academy adlı mekânda gerçekleşen programda Bakan Kasapoğlu gençlerle sohbet etti. Türkiye'nin geçirdiği evreleri değişim ve dönüşümleri anlatan Yıldırım, siyasetten günlük yaşantısına kadar birçok noktada gençlerin merak ettiği soruları yanıtladı. 'Gençlik Buluşması'nda Bakan Kasapoğlu, gençlerle samimi sohbet ederek sorulan sorulara cevap verdi.

Gençlerin sorularını yanıtlayan Bakan Kasapoğlu, gençlik kampı açılması isteğine karşılık, "Bakanlık sizin. Bakın ismine bakanlığın, Gençlik ve Spor Bakanlığı diyor. Sizin bakanlığınız, sizin mekânlarınız, sizin imkanlarınız. Gençlik kampının bir tanesini geçen Gaziantep'te açtık. Sizi göndereceğiz oraya." ifadelerini kullandı.

3-099.jpeg

Hangi takımı tuttuğu ve Spor Toto Süper Lig'de şampiyonun kim olacağı sorusuna Bakan Kasapoğlu, "Milli takımı tutuyorum. Tüm takımlar bu ülkeyi temsil eden bizim takımımız. Ümraniyspor'a da başarılar diliyorum. Altyapıya önem veren, destekleyen mantık, Türkiye’mizin futbolda başarısına başarı katar. Ben mümkün olduğunca her branştaki spor müsabakalarını takip ediyorum." yanıtını verdi.

4-059.jpeg

Buluşmada Ümraniyespor 19 yaş altı takımı oyuncuları Bakan Kasapoğlu'na, kendi isminin yazılı olduğu bir Ümraniyespor forması hediye etti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.