Cumhuriyet 2 Çocuk Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğe, Kartal Belediyesi'ne bağlı diğer tüm Çocuk Gelişim Merkezlerinde eğitim gören farklı yaş gruplarındaki kreş öğrencileri de katıldı.

Çocuklar, aileleriyle birlikte geri dönüştürülebilir materyaller kullanarak hazırladıkları yaratıcı kostümlerle renkli ve anlamlı görüntüler oluşturdu.
Eğlenerek Öğrendiler
Eğlenceli ve öğretici bir atmosferde gerçekleşen etkinlik boyunca öğrenciler; geri dönüşüm, yeniden kullanım ve sıfır atık konularında farkındalık kazandı. Çocuklar, çevreye duyarlı yaşam alışkanlıklarının önemini yaşayarak öğrenirken, atık malzemelerin yeniden değerlendirilebileceğini de uygulamalı olarak deneyimledi.
Etkinliğe Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars ve Kreş Müdürü Hilal Kıraç da katılarak çocukların heyecanına ortak oldu. Renkli kostümleriyle ilgi çeken minikler, hem eğlendi hem de doğayı korumanın önemine dair bilinç kazandı. Kartal Belediyesi, çocuklara erken yaşta çevre duyarlılığı kazandırmak amacıyla eğitim ve farkındalık çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.






























Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.