• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

GÖKHAN YÜKSEL 19 MAYIS SPOR PARKI VE DÜNYA GEZEGEN SOSYAL TESİSLERİNİ HİZMETE AÇTI

GÖKHAN YÜKSEL 19 MAYIS SPOR PARKI VE DÜNYA GEZEGEN SOSYAL TESİSLERİNİ  HİZMETE AÇTI
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Karlıktepe'da yapımı tamamlanan 19 Mayıs Spor Parkı ve Dünya Gezegen Sosyal Tesislerini hizmete açtı.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=9RAUHIZz7h0

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel açılışta kısa bir konuşma yaparak Kartal'ı güzelleştirmek ve geleceğin gençlerine sosyal donatı alanı yaratmak için çaba sarf ettiklerini ifade etti. Yüksel ülkemizde meydana gelen deprem ve pandemi nedeniyle hizmete açılan sosyal tesislerle ilgili vatandaşlarla keyifli işleri konuşma şansları olmadığını söyledi.

baskan-acilis-2.JPG

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL; ''BURAYA REZİDANS VEYA İNŞAAT YAPMAK AKLIMIZA GELMEDİ''

Başkan Gökhan Yüksel açıklamasında;''Yine yaptığımız güzel işlerden biri Karlıktepe'de boş olan bir alanımızla ilgili çalışmalarımızı tamamladıktan sonra güzel bir yaşam alanını hem Karlıktepe'li komşularımıza hem Kartallı komşularımıza armağan ettik.Bu güzel alanı gördüğümüz de aklımıza hiç buraya rezidans  ya da inşaat yapmak gelmedi.Çocuklarımızla, gençlerimizle, kadınlarla, ailelerle nasıl buluştururuz diye kafa yorduk ve güzel bir spor parkı yapmaya karar verdik.Etrafındaki yürüyüş yolları ile çocuklarımıza ve gençlerimize örnek olacak yeni spor branşları ile tenis gibi iki tane tenis kortumuz var standartlara uygun inanıyorum ki yarının genç sporcuları ilham alacağı bir park olacak''dedi.

baskan-gokhan.JPG

Başka Gökhan Yüksel parkın 19 Mayıs Spor Parkı adının verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu ülkenin kurucusu olan  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden giden bir genç olarak gurur duyduğunu söyledi.

gezene-6.JPG

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.