• BIST 10248.2
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

GÖKHAN YÜKSEL'DEN AK PARTİ MECLİS ÜYELERİNE; ''BU SÖZLERİ ÇOK TEHLİKELİ BULUYORUM''

GÖKHAN YÜKSEL'DEN AK PARTİ MECLİS ÜYELERİNE; ''BU SÖZLERİ ÇOK TEHLİKELİ BULUYORUM''
Kartal Belediye Başkanlığı Ekim ayı meclis toplantısı Başkan Gökhan Yüksel'in katılımı ile gerçekleştirildi.

Gündeme dair değerlendirmelerin yapıldığı meclis toplantısında Başkan Gökhan Yüksel Azerbaycan'ın işgal edilmesi hakkında görüş ifade ederek kardeş Azerbaycan'ın yanında olduklarını belirtti.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KARTAL'DA COŞKU İÇİNDE KUTLANACAK

Başkan Yüksel 18 Ekim'de Azerbaycan'ın bağımsızlık gününün 29. yılı olduğunu ifade ederek ''Bağımsızlıkları ve kardeşliğimiz daim olsun''dedi.29 Ekim Cumhuriyet Bayramına ilişkin açıklama yapan kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel; her yıl olduğu gibi Türkiye genelinde ve Kartal'da da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın coşkuyla kutlanacağını söyledi.

NİZAMETTİN ALTINTAŞ AK PARTİ'Lİ PERSONELLERE MOBBİNG VE AYRIMCILIK UYGULANIYOR

Kartal Belediyesi'nin meclis toplantısında söz alan AK Parti Meclis Üyesi Nizamettin Altıntaş Kartal Belediyesi'nde çalışan AK Parti'li çalışanların mobbing ve psikolojik baskıya maruz bırakıldıklarını vurgulayarak  Gökhan Yüksel'den açıklama beklediklerini belirtti.

CHP'Lİ BELEDİYE SADECE ALGI HİZMETİ VERİYOR

Nizamettin Altıntaş önceki dönemde işe alınan 80 personelin tazminat ve haklarının ödenmediğini belirterek her seferinde sosyal belediyecilik söylemleri yapan CHP'li Belediyenin sadece algı yaparak hizmet verdiğini ancak gerçeğin tam tersi olduğunu vurguladı.

ARZU ÖĞÜT ŞİMŞEK;KORANAVİRÜS TANISI KONMUŞ PERSONEL BELEDİYE'DE ÇALIŞTIRILIYOR

Belediye Meclis toplantısında gündeme damga vuran bir açıklama ise AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Arzu Öğüt Şimşek'ten geldi.Şimşek Koranavirüs testi pozitif çıkan bir çok çalışanın Kartal Belediyesi'nde çalıştırıldığını öne sürerek böyle bir süreçte bu yapılanlara bir anlam veremediklerini ifade etti.

Şimşek Koranavirüs nedeniyle mescidin kapatıldığına tepki göstererek;'' Koranavirüs tanısı konulmuş personel işe gönderiliyor. Ancak siz sadece mescidi kapatarak çözüm buluyorsunuz''dedi.Başkan Gökhan Yüksel; AK Parti Kartal Belediye Meclis Üyeleri Nizamettin Altıntaş ve Arzu Öğüt Şimşek'in açıklamalarına cevap vererek;''Dinlerken tüylerim dike diken oldu!'' bunlar çok tehlikeli sözler.İyi niyetli olarak söylenmiş olsa da bu sözleri çok tehlikeli buluyorum.

GÖKHAN YÜKSEL; BUNU HANGİ YÖNETİCİ KABUL EDER? BU KONU TARTIŞMAYA AÇIK BİR KONU DEĞİLDİR

Belediyemizde hiç bir personelimize ayrımcılık yapılmamıştır. Koranavirüs hastası personelin çalıştırıldığı gerçeği doğru değildir. Bunu hangi yönetici kabul eder? Biz Covid-19 tanısı konulan çalışanlarımızı evlerine yolluyoruz. Temaslı olan arkadaşlarımızı İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bildiriyoruz. Ayrıca Belediyemizde HES uygulaması başlattık.  Bu konu tartışmaya açık bir konu olamaz.Bu hayat arkadaşlar can sağlığı...

Arkadaşlarımızın  yanlış bilgilendirildiğini düşünüyorum. Mescid kapatma konusuna gelince önlem amaçlı kapattık. Mescidi kullanan 2 kişi pozitif çıktı. Gerekli ilaçlamalar yapıldıktan sonra tekrar açılacak''dedi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.