• BIST 10299.79
  • Altın 2408.024
  • Dolar 32.2739
  • Euro 34.7878
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

HÜSEYİN KARAKAYA;'' KARTAL'I HAK ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞTURACAĞIZ''

HÜSEYİN KARAKAYA;'' KARTAL'I HAK ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞTURACAĞIZ''
AK Parti'nin Kartal Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Mimar Hüseyin Karakaya AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi.

 

AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Mimar Hüseyin Karakaya İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen karşılama töreni sonrasında açıklamalarda bulunarak Kartal'ı kazanmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

2-20240122110246.jpg

MİMAR HÜSEYİN KARAKAYA;''KARTAL'I HAK ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞTURMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ''

Kartal Belediye Başkan Adayı Hüseyin Karakaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile arasında geçen diyaloğu dile getirerek “ Cumhurbaşkanımızla çok eskilere dayanan bir muhabbetimiz var. 1994 yılı seçimlerinde hem Kartal’ı hem de İstanbul’u kazandığımız bir geçmişimiz var.

1-454.jpg

Bugün aday açıklama toplantısında Cumhurbaşkanımız bana dönerek Kartal’ı almaya çok yakınız. Sadece biraz çaba gerekiyor” dedi. Bende Kartal’ın kökleri zaten bizde Cumhurbaşkanım dedim. Evet, Kartal’ın kökleri bizde, Kartal’ı hak ettiği hizmete kavuşturmak ve yeniden güzel günlerine döndürmek için canla başla çalışacağız.

Kartal yaşayan bir şehir olmanın çok uzağında bizler neden alışverişe Pendik’e, Kadıköy’e veya Maltepe’ye gidelim ki! Ben burada gördüğüm bu kalabalıkta şuna anlıyorum ki biz 31 Mart yerel seçimlerinde Kartal’ı alacağız. Kartal’ı yeniden hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız. Teşkilatımızla birlikte gece gündüz durmadan çalışıp yeniden Kartal’ı kazanacağız” dedi.

AK Parti Kartal ilçe başkanlığında gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu ve yönetimi, MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt ve Yönetimi, SKM Başkanı Fikret Polat, Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, meclis üyeleri, meclis üyesi aday adayları ve partililer yalnız bırakmadı.

AK Parti Kartal ilçe Başkanı Nimet Gündoğdu ise Kartal'ın 15 yıldır hizmet alamadığına vurgu yaparak Kartal'ı AK Parti kadrolarına katarak  sosyal belediyecilikle tanıştıracaklarını belirtti.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.