• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU PENDİK'TE KENT LOKANTASI'NIN AÇILIŞINA KATILDI

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU PENDİK'TE  KENT LOKANTASI'NIN AÇILIŞINA KATILDI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Pendik Sabri Taşkın Caddesi üzerinde hayata geçen Pendik Kent Lokantasının açılışını gerçekleştirdi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=F-MwMbAzXkA

 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 çeşit sağlıklı ve besleyici yemeği yalnızca 40 TL'ye sunan Kent Lokantalarının 10'ncusunu Pendik'te açtı. Kent Lokantası açılışı, vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle mini bir mitinge dönüştü

Açılışa;Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri ve Yönetimi, CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve Yönetimi, CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı, CHP Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Çelebi, CHP Tuzla Belediye Başkan Adayı Ali Eren Bingöl,CHP Pendik ve Kartal Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili yer aldı.

14-017.JPG

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açılış konuşmasında amaçlarının mevcut ekonomik koşullar nedeniyle vatandaşların sağlıklı beslenmesine yönelik çalışmalar doğrultusunda İstanbul genelinde bir çok ilçede Kent Lokantaları açarak katkı sağladıklarını söyledi.

k3-007.JPG

İMAMOĞLU;''MESELE YOKSULLUĞU TÜMDEN YOK ETME MESELESİ''

Ekrem İmamoğlu açılışta kısa bir konuşma yaparak şu sözlere yer verdi.''Mesele yoksulluğu tümden yok etme meselesi. Şu anda bizim temel sorunumuz ekonomi. Ekonomi hükümet tarafından düzeltilemediği sürece bizim bu tarz acil hamlelerimiz elbette ki yaraları sarmak adına işlemlerdir. Umut ederiz ekonomi düzelir ama, bu gün itibariyle mevduata verilen faizleri görünce enflasyonun ne kadar büyük bir bela olduğunu,insanların yaşamına ne kadar büyük bir sıkıntı verdiğini hepimiz biliyoruz.

k5-002.JPG

''İSTANBUL'UN BÜTÇESİ İMKAN VERDİĞİ DAHİLİNDE HER KONUYA EĞİLECEĞİZ''

Yıllar önce ekonomi yönetiminin bizi getirdiği nokta yoksullaştırdığı nokta.İstanbul'un bütçesi imkan verdiği dahilinde her konuya eğileceğiz.Onun için bu sene yüz bin Üniversite gencine burs veriyoruz.750 milyon lira sadece bu kısma bütçe ayırdık.Yurtlarda kalan öğrencilerimizin çok mutlu olduğunu görüyoruz. Ancak biz mutlu değiliz bizi mutsuz eden ekonominin kötü yönetilmesi dolayısıyla yoksullaşma ve daha da kötüsü adil paylaşılan ve insanların fırsatlardan ve imkanlardan eşit ölçüde faydalanamamasının bizi götürdüğü sonuçtur.''dedi.

11-040.JPG

İmamoğlu İstanbul'un mega kent olarak ekonomik koşullar nedeniyle bası altına girdiğini ancak kentteki iyileşmeyi en üst seviyede tutmaya gayret ettiklerini söyledi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açılışın ardından CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı'nın seçim ofisine geçerek incelemelerde bulundu.

13-022.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.