• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU;''İSTANBUL İTTİFAKI KOCAMAN BİR İTTİFAK''

İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU;''İSTANBUL İTTİFAKI KOCAMAN BİR İTTİFAK''
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Pendik Kurtköy'de Sosyal Merkez İnşaatı Temel Atma Töreni düzenledi. İmamoğlu temel atma töreninde gerçekleştirdiği konuşmada kumpas ve iftiralara geçit vermeyeceklerini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pendik Kurtköy Sosyal Merkez İnşaatı Temel Atma Töreni’nde konuştu.

Haberin Video Linki Ektedir:https://www.youtube.com/watch?v=EvAknJaB7NA&t=781s

ana2-001.JPG

Temel atma törenine; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat,CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Ercan,CHP Pendik Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Pendik Belediye Başkan Aday Adayı Tarık Balyalı, Deniz Aydemir,Yakup Yeter, Hakan Özkan, CHP Kartal İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kaya, CHP Tuzla Belediye Başkan Aday Adayları Bülent Akköse ve Ali Eren Bingöl, CHP Adalar Belediye Başkan Aday Adayı Ercan Akpolat, CHP Kartal Gençlik Kolları, Kamer Gök, İstanbul Halk Ekmek Genel Müdürü Özgen Nama, İBB Sosyal İşler Başkanı Enif Dipşar, mahalle muhtarları ile çok sayıda kişi yer aldı.

1-049.JPG

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Pendik Kurtköy'de yapılacak olan Sosyal Merkez Binasının temel atma törenine katıldı. İmamoğlu törende yerel seçimlere vurgu yaparak milletin gönlündeki ittifakın ne yaparlarsa yapsınlar asla bozulmayacağını söyledi. İmamoğlu 2019 yılında halkın kendi ittifakını oluşturarak seçimlerde başarı sağladıklarını ifade ederek ittifakların 31 Martta'da süreceğini belirtti.

5-084.JPG

BİZ PES ETMEYECEĞİZ,SİZ PES EDECEKSİNİZ''

İmamoğlu konuşmasına devam ederek; "Yıllarca bu oyunu denediler. İşte dün bir belediyemize operasyon yapmakla, seçime doğru bir algı yaratma çabası içerisindeler. Açık söyleyeyim; bu milletin kanaati yüceldikçe, vız gelir tırıs gider. Çok net. Hiç kusura bakmasınlar. Yıllarca her oyunu denediler. Bir günümüz bile krizsiz geçmedi. Çok uğraştılar. Zannediyorlar ki, biz bunları yıldırırız. Biz pes etmeyeceğiz, siz pes edeceksiniz. Biz bunlara biz bunlara fırsat vermeyeceğiz” dedi.

''AYNI KASEDEN ÇORBA İÇTİĞİMİZ DOSTLARIMIZI BİZE KARŞI KIŞKIRTIYORLAR''

Yeni bir oyunla karşı karşıya olduklarını söyleyen İmamoğlu, “Omuz omuza mücadele ettiğimiz, aynı masayı paylaştığımız, birlikte iş ürettiğimiz, beraber düşündüğümüz, beraber konuştuğumuz, aynı kâseden çorba içtiğimiz dostlarımızı bize karşı kışkırtıyorlar. Bunu üzülerek takip ediyorum. Sayıları az da olsa, bir kısım dostlar oyuna geliyorlar. Bazen haddini aşan cümleler de kurabiliyorlar. Başından beri biz ne dedik: Eski dost düşman olmaz. Bugün de aynı yerdeyiz. Peki şimdi ne yapacağız ne yapmalıyız? Elbette burası önemli. Bir kere şunu söyleyeyim: Kulaklarımızı kötü sözlere tıkayacağızdedi.

7-051.JPG

''KERVANINIZA YENİ DOSTLAR KATIN''

“İstanbul İttifakı, kocaman bir ittifak” diyen İmamoğlu, “Ben inanıyorum ki, 16 milyon İstanbullu, bize kurulan çeşit çeşit tuzağı, her türlü kumpası ve ne yazık ki bunlara aldanan bir kısım insanın o kötü sözlerini görecek ve ona göre karar verecek. 31 Mart'ta bu ittifak, asla ve asla bozulmayacak ve başarıya ulaşacak. O yüzden, bugünden itibaren herkese söylüyorum: Kervanınıza yeni dostlar katın. Kervanınızı büyütün. Bizim kervanımız, aynı; duruyor. Kervanın gerisinde kalan dostlarımıza ne yapacağız? Tekrar el uzatacağız. Bizim elimiz hiç geri çekilmeyecek. Elimizi tutan tutar, tutmayanın kendi takdiri” şeklinde konuştu.

''ELİMİZİ İSTESELER DE ELİMİZİ UZATMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

“Bu toplumun her kesiminden övgü alan hizmetlerimiz, büyüdükçe büyüyor. Buradan yol arkadaşlarıma da duyuruyorum: Kalbimizi kırsalar da biz kalp kırmayacağız. Elimizi itseler de elimizi uzatmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız ve gençlerimiz, bizi gördüler mi mutlu olacaklar? Çünkü güler yüzlü yöneticiler görecekler. Eli sıcak, yüreği sıcak yöneticiler görecekler. Bize alıştılar. Kötü söz söyleyen, parmağını dik dik sallayan, yüzü asık yöneticilere daimî olarak güle güle demeye devam edecekler. Onlara fırsat vermeyecekler.”dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.