• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

İŞ İNSANI İSMAİL AKOVA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İŞ İNSANI İSMAİL AKOVA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
İşadamı İsmail Akova, 11 Nisan 2024 Perşembe günü Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii'nde öğle namazının ardından düzenlenen cenaze töreni ile ebedi istirahatına uğurlandı.


20 yılı aşkın süredir Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yaşayan ve başarıyla ticaret yapan İsmail Akova, Pendikli iş adamları, siyaset dünyasından tanıdık yüzler, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile birlikte sevdikleri ve ailesi tarafından yalnız bırakılmadı.

ismail-2.jpg

Cenaze namazı öncesi Akova Ailesi büyükleri, İsmail Akova'nın kardeşleri gelenlerle tek tek selamlaştı ve ilgilendiler Yüzlerce insanın katıldığı cenaze de yardımsever işadamı için dualar okundu, haklar helal edildi, huşu içerisinde bir cenaze merasimi gerçekleşti.

4-20240412165037.jpg
PENDİK PROTOKOLÜ CENAZEDEYDİ
Cenaze merasimine, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Turan, duayen siyasetçi Mehmet Salih Usta, işadamı Sami Bayram, Pentaş Genel Müdürü Rüstem Kabil, Eski Kızılay Başkanı Nurettin Beşinci, Pendik CHP ilçe yönetimi,Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden, Pendik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilal Gündoğdu, İşadamı Muhammet Bayram, İşadamı Rıfat Albayrak, İşadamı Kazım Ecevit, İş adamı Süleyman Beşinci, Pendik Rumeli ve Yanyalılar Derneği Yönetici ve üyeleri, Penfolk Derneği Başkanı Fatih Küçükömeroğlu ve dernek üyeleri ile birlikte Son Dakika Gazetesi Sahibi Enver Tuksal, Gerçek Bakış Gazetesi Sedat Savaş ve Pendik Gazetesi Metin Yazıcı'da katılım sağladılar.

3-20240412165016.jpg
Cenaze namazının ardından merhum İsmail Akova'nin naaşı defnedilmek üzere Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da ki Türk Köyündeki müslüman mezarlığına götürülmek üzere yola çıktı. Defin işlemi 12 Nisan Cuma günü ailesi ve sevenlerinin katılımı ile Soyfa'da yapıldı.
Merhuma rahmet kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.