• BIST 9980.13
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

İYİ PARTİ PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SÜLEYMAN TURAN PENDİK'İN KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

İYİ PARTİ PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SÜLEYMAN TURAN PENDİK'İN KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ
İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan yerel seçim çalışmaları kapsamında Pendik'in 5 köyünü ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

İYİ Parti Bölge Başkanı Kani Özden ve İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Mithat Kabadayı ile birlikte Göçbeyli Köyü başta olmak üzere Emirli, Kurtdoğmuş ve Kurnaköy'ü ziyaret eden Süleyman Turan köylerde yaşayan vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

2-2-082.jpg

Köyler bölgesini ziyaret eden İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan Göçbeyli'de çiftçilerin üretim yaptığı seraları gezerek Belediye Başkanı olduğunda tarım ve hayvancılığın gelişmesi için destek vereceklerini söyledi. 

2-20231214105726.jpg

Süleyman Turan ziyaretin ardından kısa bir açıklama yaparak;

''Tarım yapılabilir arazilerimize, köylülerimize destek vererek kalkınmalarını sağlayacağız. Yıllardır, Pendik Belediyesi’ni yanında görmeyen köylülerimiz ile, birlikte çalışarak, destek vererek, köylerinde kalmalarını sağlayarak, Pendik’imize katma değer ve üreten bir ilçe olması için, TEK vücut olacağız.

5-530.jpg

Göçbeyli Köyümüzde, köylülerimizin evlerine, işyerlerine ve bahçelerine misafir olduk. İlçe Başkanımız Mithat Kabadayı ve Bölge Başkanımız Kani Özden ile birlikte, ilçemizin en verimli tarım arazisine sahip Göçbeyli Köy’ümüzü gezdik. Yerel Belediye olarak, seçildiğimiz gün, toprağa ve toprağı eken insanlarımıza değer vereceğiz.Göçbeyli Köyü Muhtarımız Bülent Ses’i ziyaret ederek, tarım ve hayvancılık ile ilgili çalışmalarını yerinde görüp, meyve ve sebze ürettikleri seralarını gezdik. Göreve geldiğimizde, üreticiyi destekleyecek, fide gübre ve tohum çalışmalarımızı hızlı bir şekilde icraata koyacağız. Tarım yapılabilir arazilerimizi tespit edip, üreten bir Pendik idealimizı hayata geçireceğiz. Bu güzel çalışmaları ve kıymetli bilgileri için, muhtarıma teşekkür ederiz.''dedi.

6-371.jpg

Süleyman Turan Kurtoğmuş Köyü'nde vatandaşlarla bir araya gelerek yıllardır çözülemeyen imar sorunları nedeniyle köylülerin evlerine tadilat yapamadıklarını belirterek şu sözlere yer verdi;

''Kurtdoğmuş Köyümüze misafir olduk. Köy kahvemizde, vatandaşlarımız ile köydeki yıkım alanları ve imar sorunları üzerine sohbet ettik. İski’nin yetki alanları üzerinde yapılan yıkımlara çözüm bulmakla beraber, tanıdığı olanın işini hallettiği, izni olmadan ev yaptığı, tadilat yaptığı, ama normal vatandaşlara çivi dahi çakılmadığı, çoçuklarına Yenişehir, Kurtköy’de otursun diye adres gösteren düşünceyi bitireceğiz. Her noktada, vatandaş odaklı hizmetimize az kaldı''diye konuştu.

7-219.jpg8-156.jpg9-096.jpg11-041.jpg12-030.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.