• BIST 10107.39
  • Altın 2426.754
  • Dolar 32.2243
  • Euro 34.7798
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

KARTAL ÖĞRETMEN AKADEMİLERİ KAPANIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

KARTAL ÖĞRETMEN AKADEMİLERİ KAPANIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ
Kartal Öğretmen Akademileri kapanış programı gerçekleştirdi. Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa; Kartal Kaymakamı Abdullah Demir,Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Talat Yavuz,İlçe Eğitim Müdürü Harun Tüysüz katılım sağladı.

 

Öğretmenlerin günümüz toplumunun ihtiyaçları doğrultusunda; araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, kritik düşünebilen, öğrenmeyi öğrenen, bilgiyi üretebilen, yaratıcı, esnek, teknolojiden faydalanabilen, düşündüklerini kolayca ifade edebilen öğretmen yeterliklerine sahip olması gerekmektedir. Bu sebeplerle, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, 2023 Eğitim Vizyonu amaçlarımız doğrultusunda; İradesi gelişmiş, doğal merakını koruyan ve öğrenmenin kendisini bir ödül olarak gören öğretmelerimiz için Kartal Öğretmen Akademilerini hayata geçirdik.

kaymakam.JPG

04 Kasım-10 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz ve öğretmenlerimizin mesleki deneyimlerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz,36 eğitim merkezi,41 eğitmen,47 atölye ve 1175 kontenjan ile eğitimlerimize başladık. Kartal Öğretmen Akademileri ile güçlü bir hizmet içi eğitimi ve okul gelişimi sağlanırken, 2023 Eğitim vizyonu ışığında mutlu okullar, mutlu çocuklar ve mutlu öğretmenler için Değişimi ve yenilikçi bir yaklaşımı görev edinmiş öğretmenlerimiz ile eğitimlerimiz artarak devam edecektir. Akademilerimizin yegane amacı; Öğretmeni, hayat içinde boğmadan araştırma yapabilecek imkânlarla güçlendirmek, yâni öğretmene imkanlar tahsis edebilmektir.

Öğretmenin dünyayı takip edebilmesini, günümüz bilim ve teknoloji çağında çocuklarına yeterli bilgiyi ve bu çağın gereklerini öğretebilmesi için kendisinin de bilgi sahibi olmasını sağlayacak bütün imkânları ona tahsis edebilmektir.

img-7643.JPG

İşaret Dili Atölyesi öğretmenlerimizin Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan program İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Harun TÜYSÜZ'ün konuşmalarıyla devam etti. Şan ve Bir Öğretmen Bin Ritm Atölyesi öğretmenlerimizin gösterisi ardından İşaret Dili Atölyesi Öğretmenleri gösteri yaptılar. Halk Oyunları Atölyesi öğretmenlerinin Bilecik Yöresi Türk Halk Oyunları gösterisi büyük beğeni topladı. Program sonunda Akademide emek veren Tüm Eğitmenlerimize Protokolümüz tarafından Plaket takdim edildi, eğitimlere katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize ise Katılım Belgeleri dağıtıldı. Yağlı Boya Resim, Fotoğrafçılık ve Hüsn-i Hat Atölyesi Öğretmenlerinin eserlerinden oluşan sergi ve Pastacılık Atölyesi öğretmenlerimizin ikramları tüm katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.