• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

KARTAL'DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

KARTAL'DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI  COŞKUYLA KUTLANDI
Kartal Belediye Başkanlığı Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 94.yılı nedeniyle Kartal Dragos Su Sporları iskelesinde kutlama töreni düzenledi.

 Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Kartal’da su sporları eşliğinde coşkuyla kutlandı. Kutlama kapsamında yüzücüler, kürekçiler kanocular ve yelkenciler denizde performanslarını sergilerken, sporcuları izleyen sporsever Kartallılar da bayram coşkusuna ortak oldu.

1-063.jpg

Kartal Belediyesi, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutlamak için Dragos Su Sporları Merkezinde bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinliğe yüzücü, kanocu, kürekçi ve yelkenci sporcular ile su sporlarına ilgi duyan vatandaşlar katıldı.

2-217.jpg

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüskel kabotaj Denizcilik Bayramı kutlama töreninde kısa bir konuşma yaparak, 1Temmuz 1926'da Kabotaj Kanunu'nun yürürlüğe girmesiyle denizlerimizdeki  özgürlüğe kavuşmanın yıl dönümünü kutladıklarını belirtti.

4-100.jpg

.Başkan Gökhan Yüksel konuşmasını sürdürerek;'' Çok değerli bir kazanım. Limanlarımızın ve karasularımızın bizim kontrolümüzde olabilmesi çok büyük bir kazanım.Bunun önemini nesillere aktarmak gerekiyor.

5-052.jpg

Yaşıtlarımıza ve büyüklerimize tekrar hatırlatmak gerekiyor. Bu kazanımları bize elde ettiren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşları ekip arkadaşları o milli mücadeleyi veren bütün milli kahramanları rahmet ve minnetle anıyorum''dedi.

6-032.jpg

Kartal'da Denize Girmenin Koşullarını El Birliği İle Oluşturacağız 

Başkan Gökhan Yüksel Kartal'da sporcuların gelişimi için gerekli önemi vereceklerini ve bunun çalışmalarının ivedilikle sürdürdüklerini belirterek, Kartal'da deniz sporunu gençlerle buluşturacaklarını vurgulayan Başkan Gökhan Yüksel,kanal, kürek, yelken sporlarının  kartallı çocuklara bu spor dallarını kazandıracaklarını söyledi.Kartal sahilde gençlerin denize girdiğini belirten Başkan Gökhan Yüksel Kartal'da denize girmenin koşullarını el birliği ile oluşturacaklarını ve bunun müjdesini buradan verdiğini söyledi. 

7-019.jpg

Etkinliğin sonunda Başkan Gökhan Yüksel, her gruptaki sporcuların temsilcilerine madalya takdiminde bulundu.

8-010.jpg

Haber/ Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.