• BIST 9960.89
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

KARTAL'DA YILBAŞI ÖNCESİ ZİNCİR MARKETLERE SIKI DENETİM

KARTAL'DA YILBAŞI ÖNCESİ ZİNCİR MARKETLERE SIKI DENETİM
Kartal Belediyesi, yılbaşı nedeniyle fiyat artışlarını önlemek adına zincir marketlerin fiyat politikalarına yönelik denetimler kapsamında harekete geçti.

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından zincir marketlerde fiyat denetimi gerçekleştirildi.

2-051.jpeg

Vatandaşlardan denetim yapılmasından memnuniyet duydu

İlçe genelinde başlatılan çalışmada marketler denetlenerek fiyatlar kayıt altına alınıp incelendi.Yapılan denetimlere tanık olan vatandaşlar denetimlerin yapılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve zabıta ekibine teşekkür etti.

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçede bulunan zincir marketlere giderek bir dizi denetim gerçekleştirdi. Ekipler marketlerin reyonlarında bulunan temel gıda ve temizlik ürünlerinin fiyatlarını not ederek kasa fiyatlarıyla karşılaştırdı. Arada herhangi bir fiyat farkının bulunmaması ve fahiş fiyat uygulanmaması için yapılan çalışmada alışveriş yaparken zabıtalarla karşılaşan vatandaşların beğenisini kazandı. Vatandaşlar yapılan denetimlerden memnuniyet duyduklarını belirtti.

3-040.jpeg

Ticaret İl Müdürlüğü’ne bildiriliyor

Zabıta Müdürü Murat Özgür Polat denetimlerin ardından yaptığı açıklamada yapılan çalışma kapsamında zincir marketlerde satılan ürünlerin reyon ile kasa arasında fiyat farkının olup olmadığı ve işyeri ruhsatı kontrolü yapıldığını belirterek, “Bugün de bu durumu önlemek adına buradayız. Vatandaşlarımızın temizlikten temel gıdaya kadar ihtiyacı olan her ürünün fiyat denetlemesini gerçekleştirdik. Devamlı şekilde yapmış olduğumuz bu denetimleri yılbaşı nedeniyle daha yoğunlaştırarak devam ettiriyoruz. Herhangi bir sorun olduğunda ise hemen Ticaret İl Müdürlüğü’ne aksaklıkları bildiriyoruz” açıklamasını yaptı.

HABER VİDEO

Haberin görüntülerine https://we.tl/t-X9g8wmPgAB linkinden ulaşabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.