• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

KOCAELİ DERİNCE LİMANI'NDA PATLAMA!

KOCAELİ DERİNCE LİMANI'NDA PATLAMA!
Kocaeli Derince Limanı yakınlarında bulunan TMO Silosu'nda patlama meydana geldi.Patlamanın şiddeti Gölcükten hissedildiği aktarılırken 2'si ağır 10 kişinin yaralandığı belirtildi.

 

 

 

Saat 14.40 sıralarında Derince Limanı mevkiinde patlama sesi duyuldu. Patlama Gölcük'ten de hissedildi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. 

BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ AKGÜN;' BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜYLE DEPREM OLUYOR DİYE ENDİŞELENDİK'

CNN TÜRK yayınına bağlanan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Büyük bir gürültüyle deprem oluyor diye endişelendik, sonra patlama olduğunu öğrendik. Olay tamamen 25 metrelik bir alan içerisinde vuku buldu. Olay ciddi ama lokal olarak. Buğday kepçelerle boşaltılıyor, altında biri var mı yok mu ona bakılıyor. 40'a yakın silo var burada, onların 2 tanesi patladı" diye konuştu. 

KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

İlk bilgileri aktaran CNN TÜRK muhabiri Hasret Kaya, canlı yayında yaptığı açıklamada, "Buğday silolarından birinin patladığı öğrenildi. Bir geminin o noktada buğday alırken gerçekleştiği düşünülüyor. Çevrede hızla tedbir alındı. Buğday silosundan kaynaklı dedik ama orada periyodik bir bakım yapıldı mı yapılmadı mı. Gaz sıkışmasından kaynaklı mı oldu yetkililer henüz açıklama yapmadı. Önümüzdeki süreçte bu netleşmiş olacak. Bölgeden aldığımız bilgi böyle. Liman sahasında bazı kısımlarda tedbirler alındı" dedi.

Saat 14.55 sıralarında Kocaeli Derince Limanı'nda bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi silosunda patlama meydana geldi. Patlamanın Gölcük'ten de hissedildiği aktarılırken, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.Patlama sonucu  10 vatandaş yaralandı. TEM ekiplerinin de olay yerine sevk edildiği öğrenildi.Patlamanın nedeni henüz bilinemezken olay yerinden gelen görüntülerde yoğun dumanların yükseldiği görüldü.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.