• BIST 10268.58
  • Altın 2442.209
  • Dolar 32.2276
  • Euro 34.7434
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

MEHTAP CİN; ''EN BÜYÜK TERAPİ BİR BAŞKASININ YARASINI DERT ETMEKTİR''

MEHTAP CİN; ''EN BÜYÜK TERAPİ BİR BAŞKASININ YARASINI DERT ETMEKTİR''
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in eşi Mehtap Cin Pendik'te kamu kurumlarında çalışan kadınlar başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek kahvaltı programı düzenledi.

PendCR Köfte'de düzenlenen kahvaltı programına; Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in eşi Mehtap Cin, AK Parti İBB Pendik Belediye Meclis Üyesi Öznur Canayakın, Kartal AK Parti Belediye Meclis Üyesi Elif Bulut Gezen, MHP Pendik Kadın Kolları Başkanı, CHP Pendik Belediye Meclis Üyesi Hayriye Uyanık, Songül Kara ve çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının  kadın temsilcileri yer aldı. 

mehtap.jpg 

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in eşi Mehtap Cin tarafından düzenlenen kahvaltı programında Pendik'te kadın gözüyle ortaya çıkabilecek yeni projeler değerlendirmeye alınırken yeni platform kurularak tüm STK'lı kadın temsilcilerinin gönüllü olarak görev almaları için görüş birliğine varıldı. 

Kahvaltı programında kısa bir konuşma yapan Mehtap Cin; Toplantının amacının birlik ve beraberlik içerisinde topluma yarar sağlamak olduğunu ifade ederek en büyük terapi bir başkasının yarasını dert etmek ve dokunmaktır' dedi.

5-306.jpg

Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya kadınların bir arada olduğu kahvaltı programını organize eden Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in eşi Mehtap Cin'e çok teşekkür ettiğini belirterek kadınların siyaset üstü olması gerektiğini söyledi. Kaya kadın dayanışmasının önemine değinerek bu birlik ve beraberliğin bir platform çatısı altında birleştirmek istediklerini söyledi.

Haber Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=aM4TvpKjiF0

Haber Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=JVyrAPsAUQY&t=49s

Haber/ Hatice ODABAŞ

7-140.jpg6-223.jpg8-102.jpg9-054.jpg10-036.jpg

11-021.jpg12-019.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.