• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

MERT POLAT;''GÜÇLÜ BİR ÖRGÜT YAPISINI HEP BİRLİKTE KURMAK İÇİN ADAYIM''

MERT POLAT;''GÜÇLÜ BİR ÖRGÜT YAPISINI HEP BİRLİKTE KURMAK İÇİN ADAYIM''
Mert Polat CHP Kartal İlçe Başkan Adaylığını açıkladı.

CHP Kartal İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına; CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa, Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimi ile çok sayıda partili yer aldı.

mert-6.JPG

Aday tanıtım toplantısında  kısa bir konuşma yapan Mert Polat  13 yıl önce  CHP Kartal İlçe Başkanlığı kapısından içeriye girdiği andaki yaşadığı aynı heyecanı  burada da yaşadığını belirterek örgütüne teşekkür  etti. Polat konuşmasında şu sözlere yer verdi;’’ Burada adaylık açıklamamda  hali hazirda bulunan partimizin seçim çalışmalarında bulunan gecesini gündüzüne katan genç arkadaşlarım ve ailesinden feragat edip  bizi evlatları yerine koyan  partimizin tüm emekçi kadınlarının hepsini burada görüyorum.Tecrübeleri ile bizlere yol gösteren parti büyüklerimizin vermiş olduğu emeklerinin bir şahidi olarak bu gün karşınızadyım.Hepimizin birbirini iyi tanıdığını düşünüyorum.

Sevgili örgütüm; siyasi hayatıma 2009 yılında mahalle birimlerinde ve seçim çalışmalarında mücadele ederek başladım.O gün birim başkanlığı yapan büyüklerimiz de şu an aramızdalar tekrar hepsine çok teşekkür ediyorum.

Önemli bir seçimi geride bıraktık.Elbette hiç birimizin beklemediği çok üzücü bir sonuç ortaya çıktı. Şu iyi bilinmelidir ki;her bir üyesinden Genel Başkanı’na kadar iktidara olan inancımızla gece, gündüz durmadan mücadele ettik bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde tüm demokratik güçleri aynı masaya toplayan bir anlayış ile ve çok büyük bir toplumsal muhalefeti partimiz ile aynı çatı altında toplayarak örgütledik.

Bu mücadele çok önemli bir özveri gerektiren bir mücadeleydi.Bu emeklerinden ötürü Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na huzurlarınızda bir kere daha teşekkür ediyorum.Verdiği mücadele korku imparatorluğuna karşı dik duruştu. Bu partimizin bu günden itibaren şiarı olarak yine devam edecektir.

Lakin karşımızda olan güç 20 yıldır devleti anti demokratik uygulamalarla Fetö başta olmak üzere bir çok cemaat ve tarikatlarla birlikte  devletin tüm gücünü kendi çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda kullanan, her kademesine yerleştirdiği bürokrat kadrolarıyla kemikleşmiş bir siyasi kadrolarla karşı karşıyayız. Ama kimsenin şüphesi olmasın seçim sonucu bizim için bir son değil önümüzdeki seçimle birlikte başka bir mücadelenin başlangıcı olacaktır.’’dedi.

MÜCADELEYİ KARTAL'DAN BAŞLATMAK İÇİN ADAYIM

Mert Polat örgütü her kademesinde görev almış bir kişi olarak Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe örgütünün karar sahibi olabilmesi için aday olduğunu ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü;’’ Polat ekonomik ve siyasi olarak halkımıza zulm eden tek adam rejimine karşı çıkmak için, Atatürk Cumhuriyetinin laik demokratik sosyal ve hukuk devletini savunmak için, Cumhur ittifakının kadına,aydına,sanata düşman zihniyetine karşı çıkmak ve sola karşı inançlarımızı örgütlemek için tüm ülkede vereceğimiz mücadeleyi Kartal’dan başlatmak için doğru, bilinçli ve güçlü bir örgüt yapısını hep birlikte kurmak için İlçe Başkanlığı’na adayım’’dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.