• BIST 10158.63
  • Altın 2465.335
  • Dolar 32.2115
  • Euro 35.0457
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

''MESLEĞE İLK ADIM'' PROJESİ'NDE SERTİFİKA HEYECANI

''MESLEĞE İLK ADIM'' PROJESİ'NDE SERTİFİKA HEYECANI
AK Parti Maltepe İlçe TeşkilatınınTC. Gençlik ve Spor Bakanlığı Maltepe Gençlik Merkezinde 2 aydır yürüttüğü projenin kapanışı Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki ve AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya eşliğinde gerçekleşti

 Kapanış programına Gençlik Merkezleri İstanbul İl Koordinatörü Durmuş Can da katıldı. AK Parti Maltepe İlçe Teşkilatından Proje Sorumluları Sibel Çeçen Yavaş ve Uzman Klinik Psikolog Burcu İbrahimbaş 'ın 5 kişilik proje ekibi ile gerçekleştirdiği ve sosyal sorumluluk projesi olarak da fayda sağlayan bu proje hem Yeni mezun Psikologlara Staj imkanı hem de vatandaşa 8 hafta  ücretsiz terapi desteği sundu. 

2-2-060.jpg
Maltepe Kaymakamlığı tarafından desteklenen bu Psikolojik Danışmanlık Uygulama Staj Hizmeti programı ve ''MESLEĞE İLK ADIM'' Projesinin Maltepe Kaymakamı tarafından da yakından takip edilerek desteklendiği görülmektedir. Staj belgelerini Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki elinden alan Psikologların da  heyecanları gözlerinden açıkça görülmektedir.

3-20221215105307.jpg
Kapanış programında konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya da ; ekibi ile Maltepe'nin her noktasında fayda sağlayacak her projenin içerisinde olacaklarını ve yeni projeler ile katkı sağlayacaklarını bildirdi. Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki bey de bu tür projelerin heyecan verici olduğunu ve özellikle gençler ve ihtiyaçlı aileler adına yapılacak her projeye destek vereceklerini söyledi.

4-777.jpg

Maltepe Gençlik Merkezi Kurum Müdürü Korhan Demirkol  projenin başından bu yana Proje ekibi ile  koordineli çalışarak kurumda böylesine güzel bir çalışmaya ev sahipliği yapmaktan memnuniyetini dile getirdi.
Proje de yer alan 40 Psikolog 8 hafta da 413 başvuru yapan danışandan 92 vatandaşa ( çocuk, ergen, yetişkin) ücretsiz terapi desteği sağladı. Büyük bir ekip ile gerçekleşen ve ilk olan bu projenin farklı ilçelerde ve kurumlarda uygulanması sağlanacak. 

5-441.jpg6-2-005.jpg6-322.jpg7-193.jpg
8-140.jpg9-087.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.