• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

MUSTAFA ŞAHİNYILMAZ;''ŞAMPİYONLUĞU İNŞALLAH BU ŞEHRİMİZE ARMAĞAN EDECEĞİZ''

MUSTAFA ŞAHİNYILMAZ;''ŞAMPİYONLUĞU İNŞALLAH BU ŞEHRİMİZE ARMAĞAN EDECEĞİZ''
Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz ve Yönetimi yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek süreci değerlendirdi.

Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz ve Yönetimi yerel basın mensuplarıyla tesislerde bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Şahinyılmaz Pendikspor'un liderliğinin şampiyonluğa doğru gittiğini belirterek ''bu şehre şampiyonluk sevincini armağan edeceğiz''dedi.

ŞAHİNYILMAZ; ''MAHMUT TÜRKOĞLU %70  KENDİ ŞAHSIM %25 PENDİK BELEDİYESİ %5 HİSSE ORANINA SAHİP''

Şahinyılmaz Pendikspor A.Ş yapılanmasıyla ilgili  Pendik Belediyesi'nin %5 kendi şahsı olarak %25 diğer şirket ortaklarından olan Mahmut Türkoğlu'nun % 70 hisse oranına sahip olduğunu söyledi. Şahinyılmaz yapılan anlaşmaya göre 3 yıl görevde kalmak şartıyla kulüp başkanlığı yapacağını sonrasında ise ortaklarla bir araya gelinerek yeni süreç hakkında yapılacak yapılanma ile yola devam edeceklerini belirtti. Mustafa Şahinyılmaz basın açıklamasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak sözlerini şöyle sürdürdü.

TARAFTAR VE YEREL BASINIMIZLA BİR ARADA OLMAK BİZİ GÜÇLENDİRİYOR

“Bu sezon güçlü bir takımız ama hiç kolay maç izleyemedik. Herkes bize karşı motivasyonlu oynuyor, zor maçlar oynuyoruz ama kazanmak bizi güçlendiriyor. Elbette bazı mevkilere teknik ekibin istekleri doğrultusunda takviyeler yapacağız. Aldığımız oyuncular, üst ligin hazırlıkları olacak. 26 Aralık’ta yarı bitiyor, 2 Ocakta kamp yapacağız. 10 gün süren Antalya kampı kaynaşmayı sağlayacak. Camiamızı bir arada görmek bizi mutlu ediyor. Taraftarımız, yerel basınımız, takımımız, belediyemiz hep bir arada olmamız bizi güçlendiriyor.

Şirketleşme sürecinde belediye başkanımızla da birlikte doğru kişiler ve doğru insanlarla görüşüyoruz. Prensipte anlaştığımız bir grup vardı. Kongre sürecine girdik ve o zamanlarda yıpratıldık. Kürsüde bazı vaadler verdik ve tuttuk. Şirketleşme sürecinde Pendik’in değerlerini tüzüğümüze koyduk ve şirketlestirmeyi gerçekleştirdik. Belediyemizin kontrolünde olan bir sistem oluşturduk. Belediye, şahsım ve 3. Şirket olarak 3 saç ayağıyız. Pendikspor A.Ş yapılanması Mahmut Türkoğlu %70 , Mustafa Şahinyılmaz %25, Pendik Belediyesi şirketlerinden insan kaynakları yönetim A.Ş. %5 olarak oluştu.

3 YIL BOYUNCA KULÜP BAŞKANI BENİM

3 yıl boyunca kulüp başkanı benim 3 yıl sonra tekrardan bir planlama yapılacak. Ancak yine Pendikspor Derneği genel kurul toplantıları yapılacak. ” dedi.

MUSTAFA ŞAHİNYILMAZ; 'ŞU ANKİ LİGDE 5 MİLYON GELİRİMİZ VAR'

Yatırımcı kuruluşun kazancı neler sorusu üzerine, başkan Şahinyılmaz “şu anki ligde 5 milyon gelirimiz var ama üste çıkmak için daha büyük bir bütçe lazım. Üst lige çıkmak için şirketleşme ve kaynak lazımdı. Üst ligin 17- 18 milyon geliri var. Seneye 25-27 milyon olacak. O ligde kalıp yarışmacı bir takım hedefimiz var. Bu bize daha büyük bir vizyon katacak daha büyük hedefler olacak. Mesela oyuncu satma, altyapıdan yetiştirdiğimi, oyuncuyu oynatma yüksek rakamlara satma şansımız olacak, daha göz önünde bir lig olduğu için kulüp daha kazançlı olacak. Bu kazanç hem takımın hem yatırımcılar için bir şans” dedi.

BİR STOPER ALTAY'DAN GELECEK

Transfer soruları üzerine başkan ücret dengesi diye bir şey yok, oyuncuların değerlerini ve katkılarını bizde biliyoruz kendileri de biliyor. Bir stoper Altay’dan gelecek, başka mevkilere de hocamızın teknik raporuna göre hareket edeceğiz dedi.

Taraftar konusunda sorulan soru üzerine: “Taraftar inanmış kenetlenmis. Sonuncuykende desteklediler, simdide destekliyorlar ama amaclari var. Onlarda basari istiyor, sampiyonluk istiyorlar. Saha kapatılmasın, cezalar birikiyor. Onlarsız maç oynamak istemiyorum. “dedi.

Forma satışı ile ilgili proje olarak oluşturduğumuz internet satış yaptığımız Store dan 1 lira kârımız yok, zararına satış yapıyoruz ama taraftara forma istiyor. Bunu yapmak zorundayız dedi.

Pendik sahada güçlü yönetim güçlü, taraftar güçlü masa başında da güçlümüyüz sorusu üzerine başkan camia da herkesin üzerine düşen görevi yaptığını Pendikspor’un her alanda güçlü olduğunu bununda tabelaya yansıdığını anlattı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.