• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C

NİYAZİ GÜNERİ CHP PENDİK İLÇE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

NİYAZİ GÜNERİ CHP PENDİK İLÇE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
CHP Pendik Belediye Meclis Üyesi olan Niyazi Güneri CHP Pendik İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

CHP Pendik  İlçe Başkanlığı'nda yoğun bir katılım eşliğinde gerçekleşen adaylık açıklamasında konuşan Niyazi Güneri, İlçe Başkanı seçilmesi halinde Pendik Belediyesi'nin kazanılması için örgütü ile birlikte mücadele edeceklerini belirtti. 

Video Haber Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=Lv1tUxHPbzw

1-041.JPG

Güneri; aday olmasının sebepleri arasında CHP'de görülen eksikliklerin giderilmesi olduğunu belirterek partide küstürülmüş üyelerin kazanılması başta olmak üzere hemşehriciliği,feodal ilişkileri, adam kayırmacılığı değil liyakatın öne çıktığı bir yönetim sistemi içerisinde yerelde ve genelde iktidar olmak için çalışacaklarını söyledi.  Niyazi Güneri'nin aday tanıtım toplantısına; CHP Pendik İlçe Başkanı Bayram Bekar, 22. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Ali Kemal Kumkumoğlu, İş İnsanı Mehmet Salih Usta, STK temsilcileri, Meclis Üyeleri yanısıra çok sayıda delege ve üyeler yer aldı.

NİYAZİ GÜNERİ KİMDİR?

 1965 Sivas Divriği doğumlu olan NİYAZİ GÜNERİ 1983 yılından beri Pendik'te ikamet etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır. Özel bir otomativ ve beyaz eşya firmasının yetkili bayiliğini yapmaktadır. Sosyal sorumluluk kapsamında Divriği Sanayi ve iş İnsanları Derneği (DİVİSİAD) kurucu başkanı ve iki dönem başkanlık görevini yürüttü. Tüketici ve üretici haklarını korumak için kurulan DİVKOOP Kooperatifinin kurucu üyesidir. Ayrıca Mengücek vakfı yönetim kurulu üyesi olarak yapmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Delegeliği 36. Olağan Kurultay Delegeliliği görevlerinde bulundu. 2019 Yerel Seçimlerinde Pendik Belediyesi CHP Meclis Üyeliği görevini seçildi. Pendik Belediyesi CHP Meclisi Grup Başkanvekili olarak seçilmiştir.

Haber/ Hatice ODABAŞ

5-070.JPGbayram.JPG10-2-004.JPG10-030.JPG

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.